Energi­-oppfølging EOS.

De fleste bedrifter har et potensial for å redusere sitt energiforbruk, og på den måten sparer de både kostnader og miljøet. Med vårt konsept kan vi hjelpe din bedrift med å oppnå dette.

ForbruksreduksjonTM benytter et automatisk energioppfølgingssystem (EOS) som presenterer data på en enkel og brukervennlig måte på web. Det operative arbeidsvinduet gir en aktiv energiledelse for din bedrift.

Systemet er også oppdatert på prisene på de forskjellige energikildene, og kan gi råd om hvilken energikilde som er mest økonomisk fordelaktig til enhver tid.

ForbruksreduksjonTM gir din bedrift en unik mulighet til å redusere energikostnadene og samtidig påvirke miljøet positivt ved å redusere strømforbruket.

Med økende miljøbevissthet vil spørsmål om bruken av energi dukke opp: hvilken energi benyttes, hvor benyttes den, når på døgnet og hvor mye brukes? Alt dette kan din bedrift få svar på med ForbruksreduksjonTM.
Kontakt oss for å få hjelp til effektiv energiledelse i din bedrift.

Energioppfølgingssystemet som ForbruksreduksjonTM er basert på, har vunnet store oppdrag i skarp konkurranse med andre leverandører av EOS. Systemet oppfyller alle krav til god energiledelse i henhold til ISO 50001-standarden. Det er også egnet for uavhengig revisjon av energisparekontrakter (EPC).

Rapport-vinduet gir en rask oversikt over energibruk for alle energibærere, eller et utvalg av disse dersom dette er ønskelig. Rapportering pr uke, måned, kvartal, halvår og år gjøres enkelt med ett klikk i menyene. Tabellene i Rapport støtter også utlisting av akkumulerte verdier og differanseverdier. Rapport har forøvrig et vell av menyvalg som kunden kan benytte seg av, inklusiv eksport til ulike excel-formater, csv og pdf. Egendefinerte rapporter støttes også.

Sammen med en av Norges største entreprenører innenfor installasjon av varmepumper, er det utviklet spesialdesignede visninger for overvåkning av varmepumper.

Det operative arbeidsvinduet gir en aktiv energiledelse. I dette vinduet gjøres løpende vurdering av energieffektivitet og notater legges til etter behov. Detaljerte analyser foretas i et analyse-vindu. Analysen støtter bruk av Sheets, tilsvarende som Excel. Her kan kunden studere og sammenligne ulike målere samlet eller i separate Sheets.

Innlegging av data fra manuelt avleste målere gjøres enkelt via smarttelefon eller import fra lister. GPS-merking av målerne letter tilgangen til målerne når en er ute i felten og skal gjøre avlesninger.

Bedriften får tilgang på en innholdsrik brukerveiledning hvor alle menyvalg er dokumentert med praktiske eksempler. Samt en enkel introduksjon til energiledelse i hht. ISO 50001.

Kontakt oss

Her kan du logge inn på ForbruksreduksjonTM

LOGG INN

ForbruksreduksjonTM  tilbyr:

  • total oversikt over byggenes energiforbruk
  • ET-diagram (energitemperatur-diagram)
  • forbruksdiagram pr. uke/måned/kvartal/halvår/år
  • forbruksdiagram akkumulert
  • driftslogg med alarmfunksjon
  • fleksibel rapporteringsløsning

Kontakt oss gjerne.

 

Torgeir

Torgeir

Bedriftsrådgiver

951 35 434

torgeir@ishavskraft.no

Hilde Berg

Hilde Berg

Salgssjef bedrift

907 82 400

hilde@ishavskraft.no

Robin Strand

Robin Strand

Markedssjef bedrift

915 84 251

robin.strand@ishavskraft.no

Få med deg nyheter og gode tilbud fra Ishavskraft. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Har du lyst å hjelpe oss å forbedre nettsiden vår?

Logg inn på «Min side»