Vårt miljøansvar.

Ishavskraft tar samfunnsansvar gjennom stort fokus på kvalitet og miljø. Våre kunder skal gjennom å velge våre tjenester være trygg på at de får produkter av høy kvalitet og tjenester som er bærekraftige. 

 

Foto Frank Rune Isaksen

ISO-sertifisert

Vi tar kvalitet, miljø og arbeidsmiljø på alvor og er sertifisert etter ISO 9001:2015 Kvalitet, ISO 14001:2015 Miljø og ISO 45001:2018 Arbeidsmiljø.
ISO-standarder er internasjonale standarder og viser at ledelsessystemet vårt er målt mot disse standardene, og vurdert til å være i samsvar med de.

Akkrediteringsmerke

Miljøfyrtårn

Ishavskraft er Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft.  Miljø-fyrtårnordningen driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Rapporten er tilgjengelig ved forespørsel til firmapost@ishavskraft.no.   

Innkjøpspolicy

Å bidra til å redusere klimaavtrykket vårt og jobbe kontinuerlig med miljø på flere nivå er viktig for Ishavskraft. Gjennom vår innkjøpspolicy skal vi sikre at innkjøpene gjøres etisk forsvarlig og har fokus på bærekraft. Innkjøpspolicyen gjelder for ansatte, leverandører og andre som deltar i innkjøpsprosessen for Ishavskraft.

Klimaregnskap

Vårt klimaregnskap inneholder både utslipp fra kjøretøy og utstyr som vår bedrift eier og utslipp fra det vi har kjøpt inn eller utslipp fra varer vi har solgt. 
Klimaregnskapet vårt

Kundeservice

Ring oss på 08526

E-post bedriftskunde@ishavskraft.no

Åpningstider 09.00–15.30 (man.-fre.)

Få med deg nyheter og gode tilbud fra Ishavskraft. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»