Bestille strømavtale.

Velg strømavtalen du ønsker

 

Avtalen passer for store bedrifter med et årsforbruk på over 10 GWh. Vårt handelsbord forvalter porteføljen til flere av våre største kunder.

Som kunde vil du få løpende rapporter om priser, prognoser og utviklingstrekk i strømmarkedet. Deler eller hele forbruket til bedriften prissikres når det er fare for høye priser.

Våre beste analytikere gir råd om hvilke konklusjoner som bør trekkes. Uavhengig av hvor aktiv rolle du ønsker at din bedrift skal ha i denne forvaltningen, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal få størst mulig økonomisk uttelling av denne direkte tilgangen til markedsmekanismene på Nord Pool.
Kraftbørsen Nord Pool styrer strømprisene i hele Norden. Her kan økonomiske nyheter og analyser påvirke aktørenes prognoser slik at spotprisene og fastprisene endrer seg dramatisk i løpet av minutter.

For bedrifter som trenger eller ønsker forutsigbarhet. Du kan binde prisen i ett eller flere år.

Med fast pris har din bedrift full økonomisk forutsigbarhet i en valgt periode. 

Avtalen for de prisbevisste som ønsker billigst mulig strøm over tid og som har et forbruk på over 100 000 kWh totalt på sine målere. Avtalen følger markedet.

Avtalen er løpende og uten bindingstid. Spotprisen kan svinge mye gjennom året, men ifølge Statistisk Sentralbyrå har denne avtaletypen vært den billigste de siste årene.

Firma

Kontaktperson

Anlegget det bestilles strøm til

Fakturering


Vennligst vent...

Takk – skjema mottatt

Få med deg nyheter og gode tilbud fra Ishavskraft. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Har du lyst å hjelpe oss å forbedre nettsiden vår?

Logg inn på «Min side»