PBL Kraft - ungene er fremtiden.

PBL og Ishavskraft har samarbeidet i 20 år med å gi PBL-barnehager og deres ansatte en god strømavtale – og det skal vi fortsette med. Det skal lønne seg for din barnehage og for miljøet å være kunde hos Ishavskraft, derfor er PBL Kraft 100 % kraft fra naturen. Gjør som over 500 andre barnehager, velg PBL Kraft.

Foto Shutterstock

PBL Kraft på 40 sekunder

PBL Kraft er en spotavtale

Spot + påslag 0,95 øre/kWh + fornybar energi 1,25 øre/kWh + elsertifikat*.
Alle priser er oppgitt eksklusiv mva.
* Elsertifikater er lovpålagt og prisen på elsertifikater varierer med elsertifikatmarkedet.

Ansatte kan bestille PBL Kraft for ansatte.

Spare penger vil man jo alltids. Det betyr mer penger i kassa og gir ungene flere muligheter og et bedre tilbud.


Tone-Lill Nordmo
Kveldrovegen barnehage

Det er betryggende at PBL forhandler gode avtaler slik at vi kan bruke tiden på andre ting.


Trude Jensen
Berg barnehage

Barnehagen har hatt PBL Kraft i 12 år nå og vi har ingen tanker om å bytte en så trygg og god avtale.


Anne-Marie Barosen
Toftveien barnehage

Jeg ønsker å vite mer om avtalen

Fyller du ut skjemaet så vil én av våre hyggelige rådgivere vil ta kontakt. Du kan også ringe oss på 08526 når det måtte passe deg eller finne mer informasjon i ofte stilte spørsmål.

Vennligst vent...

Takk – skjema mottatt

Spørsmål og svar

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål og tilhørende svar.

PBL Kraft er en spotavtale og har ingen bindingstid. Dere kan bytte avtale eller bytte kraftleverandør når som helst uten kostnader. 

Elsertifikater er en støtteordning for kraft produsert fra fornybare energikilder. Strømkundene finansierer ordningen over strømregningen, gjennom at kraftleverandørene legger elsertifikatkostnaden inn i strømprisen. Fram til 2020 skal Sverige og Norge øke kraftproduksjonen basert på fornybare energikilder med 28,4 TWh.

*For Finnmark og kommunene i Troms; Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord, gjelder pris eks. elsertifikat og mva. For resten av Troms og Nordland gjelder pris inkl. elsertifikat og eks. mva. og for resten av landet gjelder pris inkl. elsertifikat og mva.

Fornybar energi er basert på ressurser som naturen selv fornyer, og uten bruk av fossile brennstoffer. Fornybar energi har ingen eller svært lave klimagassutslipp, og økt bruk av fornybare kilder er derfor nødvendig om verden skal nå sine klimamål.

Med spotpris blir du fakturert for en månedspris som er vår innkjøpspris på strømbørsen NordPool. Prisene kan være ulike fra prisområde til prisområde. Denne typen avtaler har vist seg å være et gunstig alternativ for strømkunder over tid. Når prisene faller kommer det deg umiddelbart til gode, men med tilsvarende risiko når prisene stiger.

Fakturering skjer i henhold til de til enhver tid gjeldende rutiner for dette hos Ishavskraft AS.

  • Målere som er timesmålt faktureres månedlig etter faktisk forbruk minus tidligere innbetalt forskudd for perioden, pluss nytt forskudd for ny måned (to måneder frem – avregning for januar + forskudd for mars).
  • Målere som avleses 12 ganger i året faktureres månedlig etter faktisk forbruk minus tidligere innbetalt forskudd for perioden, pluss nytt forskudd for neste måned.
  • Målere som avleses annenhver måned faktureres annenhver måned etter faktisk forbruk minus innbetalt forskudd for perioden, pluss ny forskudd for to måneder.
  • Målere med annen avlesning faktureres forskuddsvis annenhver måned. Kunden blir avregnet etter faktisk forbruk en gang i året. Årsavregning følger med første forskuddsfaktura.

Betalingsfrist er 14 dager etter utstedelse av faktura hvis ikke annet er avtalt.

E-postfaktura er enkelt og miljøvennlig, man slipper bruk av papir og transport. Du mottar fakturaen rett i innboksen på e-post istedenfor på papir i postkassen. Du er ikke avhengig av postkassen hjemme for å få betalt regningen – praktisk når du er på reise. Med e-postfaktura slipper du å betale miljøgebyr.

På Min Side kan du få oversikt over alle dine målere, fakturaer og forbruk.

Kundeservice

Ring oss på 08526

E-post bedriftskunde@ishavskraft.no

Åpningstider 09.00–15.30 (man.-fre.)

Få med deg nyheter og gode tilbud fra Ishavskraft. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»