Prisvinnende kundeservice

Vi har vennlige, engasjerte kundebehandlere som har god produktkunnskap og ønsker å finne riktig løsning for deg.

Min Side

På min side kan du få informasjon om din strømavtale, hvilken faktura- og kontaktinformasjon vi har registrert på deg, samt sjekke hvor mye strøm du bruker i forhold til tidligere år og perioder. Om du lurer på noe om en faktura finner du også informasjon om dette her. Logg inn på Min Side her.

Telefon og e-post

Våre vennlige og engasjerte kundebehandlere er tilgjengelige på hverdager kl. 09:00 – 15:30. De har lang erfaring fra kraftbransjen og kan svare på det meste. Se vår kontaktinfo her.

Chat

Sitter du foran PC på dagtid er vår chattjeneste også åpen kl. 09:00 – 15:30. Du finner en liten boks nede til venstre i vår åpningstid..

Vinner av Kundeserviceprisen i 2012 og 2013

Ishavskraft vant i 2012 landets største test av kundesentre, "Best i test" Kundeserviceprisen, tildelt av Confex under Call Center-dagene. Dette året var vi best på kundeservice uavhengig av bransje, i tillegg til at vi vant prisen for energibransjen..

I 2013 gjentok vi suksessen og ble igjen best i test i energibransjen. Dette er vi utrolig stolte av og vi jobber hardt hver dag for å holde oss i toppen.

Trykk Enter for resultat

Hjelp oss å forbedre nettsiden vår.