I førjulstida deler Ishavskraft ut 10 000 kroner til 15 gode formål

For å delta, skap glede hos noen som trenger det. Send inn en beskrivelse på hva du har gjort. Oppgi samtidig hvilken frivillig virksomhet som fortjener å vinne 10 000 kroner. Du kan nesten gjøre hva som helst, bare det skaper glede. Store eller små tiltak, alle er hjertelig velkommen til å delta. Søknadsfrist 10. desember 2017.

Gi det lille ekstra - hva skal du gjøre?

1. Gjør en god handling ovenfor noe eller noen. Det lille ekstra der behovet er å skape glede for folk.

2. Send så inn en beskrivelse hva du har gjort og bilde og nominere en frivillig virksomhet som du ønsker skal motta 10 000 kroner.

3. Gleden har du allerede spredd til noen. Men vi vil gå igjennom søknaden og tildele utifra tiltakets godhet og hvem man har nominert.

Noen hjertevarme saker fra i fjor

...

Innsendt av Veronica

Ga pengene til Avdeling Dalheim

Varme og godhet i ryggraden. Arrangerte fantastisk førsjulstid for de eldre på avdeling Dalheim. Med sitt eget initiativ nominerte hun de eldre der for å være mottaker av pengene i tillegg.

...

Innsendt av Svein-Roger Johnsen

Ga pengene til Dyrebeskyttelsen i Tromsø

Det enkle kan ofte være det beste. Skaffet 30 refleksbånd og delte ut til kjente og ukjente. Trygghet i mørketiden betyr mye, nominerte dyrebeskyttelsen lokalt som mottaker.

...

Innsendt av Geir Arne Nordstrand

Ga pengene til Tromsø Matsentral

Ser man behovet og brenner for løsninger så er prakteksempelet her. Var med å stifte Tromsø Matsentral, utallige dugnadstimer ila med flere. Vi var den første som gledelig kunne støtte opp om dette.

...

Innsendt av Heidi Johnsen og Linda Uteng

Ga pengene til Reinen IL

Viljar, Kristoffer, Evert og August. Brukte skolefridag for å pakker gaver til Kirkens Bymisjon. De unge får det til og dette er uten tvil Hjertevarme.

Søknadskjema

Frist for å gjennomføre Hjertevarme og søke er fra 1. november til 10. desember. Les vilkårene for å deltakelse.

Har du noe på du ønsker å si oss?

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om Hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send e-post til kampanje@ishavskraft.no

Ishavskraft logo