Eksperter på konsesjonskraft.

Vannkraften har betydd mye for utviklingen av velstanden vår, og rettighetene til konsesjonskraft har vært, og er et viktig bidrag i samfunnsutviklingen. Gjennom aktiv forvaltning og god rådgivning bidrar Ishavskraft til å optimalisere kraftinntektene til kommuner og fylkeskommuner.

Foto Frank Rune Isaksen

Resultat – Ryddighet – Relasjon

Vi har bygd opp kompetanse innen konsesjonskraft siden 1998. Vi startet med 5 nabokommuner og 70 GWh, og har siden bidratt med gode inntekter til halvparten av alle kraftkommuner i Norge. Etter 2015 har vi i snitt hatt ca. 70 kommuner som kunder. Vi er eksperter på konsesjonskraft, og fokus på våre 3 R´er er viktig for oss:

Resultat: Kommuner ønsker å få en god pris for kraften de selger. Det betyr at våre krafthandlere må strekke seg for å optimalisere fysisk salg, og skape merinntekter gjennom aktiv forvaltning.

Ryddighet: Kommunen skal oppleve ryddighet knyttet til kontrakter, fullmakter, rapportering og oppgjør. Vår kvalitetssikring skal sikre at vi ikke gjør feil, og våre kontrollrutiner skal sikre at vi oppdager avvik som inntreffer.

Relasjon: Kommuner skal oppleve kort responstid, god service og løpende oppfølging fra høflige og hyggelige medarbeidere.

Vi ønsker at kundene våre skal måle oss på nettopp dette, og vi er trygge på at vi scorer høyt på alle R-ene hos alle våre kraftkommuner.

Hva kan vi bistå med?

Vi tilbyr gode forvaltningsmodeller der målsettingen er å gi kommunene best mulig inntekter. Våre forvaltere har slått spotmarkedet med god margin siden vi startet med aktiv forvaltning i år 2000.

Kommuner bør ha en tydelig strategi, og se samlet på kjøp og salg av kraft. Vi bidrar gjerne med utforming av en handelsstrategi som tilpasses kommunens kraftvolum og risikovilje.

Vi bruker tid på å hjelpe kommuner med saker som oppstår knyttet til kommunens rettigheter. I flere tilfeller har vi bidratt til at kommuner har fått rettigheter til kraft som kommunen ikke visste om. Vi sørger for å etablere og vedlikeholde en korrekt oversikt over kommunens rettigheter fra alle ulike konsesjonærer.

Vi har lang erfaring med å kjøre kurs om kraft og krafthandel, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på vårt minikurs «kraftskolen».

Vi kan være kommunens fakturaadresse overfor konsesjonærene. Vi kontrollerer og betaler fakturaene, og betaler netto oppgjør til kommunen. Kommunen sparer tid og mottar et samlet og oversiktlig oppgjør.

Vi har også solid kompetanse innen kraftforvaltning.

  • Vi har erfaring siden starten i 1998
  • Vi har 70 konsesjonskraft-kommuner i snitt siden 2015
  • Vi er trippel ISO-sertifisert som eneste kraftleverandør i Norge

kommuner vi samarbeider med.

Kontakt oss gjerne.

 

Jørn Iversen

Jørn Iversen

Markedssjef konsesjonskraft

950 74 678

jorn@ishavskraft.no

Kundeservice

Ring oss på 08526

E-post bedriftskunde@ishavskraft.no

Åpningstider 09.00–15.30 (man.-fre.)

Få med deg nyheter og gode tilbud fra Ishavskraft. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»