Gir dyr "En siste sjanse"

En siste sjanse er en frivillig dyrevernorganisasjon i Alta, som redder dyr fra å bli avlivet og gir dem en siste sjanse til et godt liv. 

Tekst: Mari Lind Aronsen
Dato: 14. desember 2018

     

Katten Hermine som fikk et nytt liv takket være ESS.

Foreningen har per i dag 18 frivillige som gjør en helt utrolig innsats for å hjelpe dyrene. De frivillige gjør alt fra administrativt arbeid som å besvare henvendelser og samle inn penger, til praktiske oppgaver i forbindelse med dyrene. 

Siden oppstart i desember 2015 har de frivillige hjulpet imponerende 150 dyr, som hunder, katter, kaniner, fugler og gnagere i Finnmark. Siden foreningen ikke har et hjelpesenter er mange av de frivillige som også er forsterhjem for dyrene som kommer inn. Styreleder, Kine Østlyngen forteller om en av de frivillige som nå har hele 7 fosterkatter hjemme hos seg, i tillegg til egne dyr.

Siden En siste sjanse ikke får noen som helst form for statlig eller kommunal støtte, er de avhengig av hjelp fra privatpersoner og næringsliv. Vi er lykkelig over å kunne bidra litt til det fantastiske arbeidet de frivillige gjør for dyrene <3

Del artikkel

     

Har du noe på

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send oss e-post

Besøk oss på: Facebook   Instagram   YouTube   LinkedIn