" /> "> Det lille ekstra for at andre skal få det bedre - Ishavskraft

Det lille ekstra for at andre skal få det bedre

De frivillige i Norsk folkehjelp, Tromsø stiller opp i all slags vær og forhold for å søke, redde, hjelpe og behandle mennesker. «De gir det lille ekstra for at andre skal få det bedre», skriver Maria Høiden i søknaden til Hjertevarme. 

Tekst: Mari Lind Aronsen
Dato: 9. desember 2018

     

Norsk Folkehjelp, Tromsø har mellom 80-100 aktive medlemmer. Disse frivillige menneskene tar sanitetstjeneste for ulike arrangementer som fotballkamper, skirenn, rallycross, konserter, men mest av alt driver de med redningstjeneste. – Folkehjelpen er drevet av ekte ildsjeler som står på og bruker mye av sin fritid både på redningsarbeid og kursing. Kursingen er for at de skal kunne være til best mulig hjelp for de som trenger det, forteller Maria. 

Hele året står frivillige fra folkehjelpen på døgnberedskap som gjør at de må være klare til utrykning, hvis det skulle være noe. «Det er uvurderlig den jobben de gjør. De sprer varme og gir gode ord, klemmer, motivasjon og en klapp på skulderen til de som har det tungt. Folkehjelpen redder liv.», skriver Maria videre i søknaden til Hjertevarme. 

Vi ønsker at Norsk Folkehjelp skal få 5 000,- i Hjertevarme-kalenderen, som vi vet vil komme mannskapet og lokalområdets befolkning til gode <3

Del artikkel

     

Har du noe på

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send oss e-post

Besøk oss på: Facebook   Instagram   YouTube   LinkedIn