" /> "> Tepper som gir hjertevarme - Ishavskraft

Tepper som gir hjertevarme

Quilteklubben syr og quilter tepper til barneavdelingen på UNN. Dette er en aksjon, «Teppe som varmer», hvor tepper blir gitt i gave til barn og unge med alvorlig sykdom eller som er langtidssyke. 

Tekst: Mari Lind Aronsen
Dato: 6. desember 2018

     

Utdeling av tepper til barneavdelingen på UNN.

Quilteklubben Lapp & Lørv består av 45 medlemmer – 45 rause damer! Leder for klubben, Margareth, forteller at «Teppe som varmer» har bidratt med 20 tepper i året de siste sju årene til Barneavdelingen på UNN. 

Margareth forteller på telefonen rørende historier om kreftsyke barn som uttrykte stor glede og framtidshåp fordi de fikk teppe. Teppene ga dem håp om å bli frisk og få reise hjem, til stor glede og trøst både for barna og familien. – Det er en formidabel gave til noen av de mest sårbare menneskene – barn og unge med alvorlig sykdom, sier Margareth.

I fjor var det ei 12 år gammel jente som ga Margareth et sterkt inntrykk når hun fikk sitt teppe. – Den lille jenta var lei av sykdom og ledningene hun måtte gå med for å få medisinene sine. Likevel ble jenta så glad for teppet. Da hadde hun noe å trekke over seg hvis hun ble redd eller når hun fikk medisiner, for da brukte hun å fryse litt, sier Margareth.

Hver tirsdag er det klubbkveld hvor medlemmer møtes for å sy. Selv om arbeidet er gratis, er stoff og materiale kostbart. Klubben har ingen inntekter bortsett fra interne lotteri som holdes på klubbkveldene og et offentlig lotteri som holdes annenhvert år. Derfor er vi lykkelige over å kunne gi vårt hjertevarme bidrag til Quilteklubben <3

Del artikkel

     

Har du noe på

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send oss e-post

Besøk oss på: Facebook   Instagram   YouTube   LinkedIn