Han må være definisjonen på omsorgsmenneske!

Det skulle virkelig fantes flere som Svein Harald Seljenes fra Havøysund. Denne mannen er en ildsjel som virkelig gjør en forskjell og sprer hjertevarme – daglig!

Tekst: Mari Lind Aronsen
Dato: 5. desember 2018

     

Svein Harald Seljenes på sykehjemmet og Helsesenteret

Monica Nergård skriver i søknaden til Hjertevarme at «Svein Harald bruker mye av sin fritid på å besøke de eldre på Havøysund Helsesenter daglig – både formiddag og ettermiddag. Da går han gjerne en tur med de beboerne som måtte ønske det, eller tar de med ut på en kjøretur». Dette har Svein Harald gjort i mange år til glede for både beboerne og ansatte. I tillegg bruker han å ta turen ut og besøke eldre i distriktet, blant annet de som bor på Daltun omsorgsbolig. 

Det er ikke bare i hverdagen Svein Harald bruker fritiden sin på å glede andre. Julaften i fjor tok han like godt nissekostymet på og besøkte Helsesenteret med sitt yngste barnebarn, til glede for både beboere og ansatte.

Det oser hjertevarme av denne mannen og vi er glade for å kunne gi et bidrag på 5 000,- til Måsøy Demensforening, som Svein Harald er svært engasjert i. 

Del artikkel

     

Har du noe på

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send oss e-post

Besøk oss på: Facebook   Instagram   YouTube   LinkedIn