Vi ringer julen inn med tre utdelinger

Med så mange søknader og så mye hjertevarme, var vi bare nødt til å øke antall utdelinger. Det er ingen tvil om at det er mye hjertevarme i dette landet og det fortjener en oppmerksomhet. 

Tekst: Mari Lind Aronsen
Dato: 24. desember 2018

     

I juni tok Karmas Klubb med seg 80 eldre på middag på Vollan Gjestestue.

Første utdeling på julaften går til Karmas klubb som holder til i Tromsø. Karmas klubb er en humanitær klubb, på over 20 frivillige, som sprer glede til eldre. Gjengen i klubben gjør mye forskjellig for å glede andre, og alt de arrangerer er gratis. Blant annet drar de rundt på sykehjem med kaffe, kake og underholdning. De arrangerer årlig lutefiskmiddag og inviterer 80 eldre på middag på grand hotell på soldagen hvert år. I tillegg deler de ut blomster to ganger i året til enslige eldre. Med andre ord sprer Karmas klubb mye hjertevarme. 

Den andre utdelingen går til Jul med mening. Jul med mening er er initiativ som ble startet opp i 2011 og går ut på å samle inn julegaver til trengende i Alta. I år har de tre frivillige som er engasjerte i dette, klart å samle inn ca. 200 000 kroner.  Pengene går til innkjøp av mat og gaver til familier som ikke har så mye, slik at de også skal få en fin jul. 

Siste utdelingen av årets Hjertevarme er Kvaløya Musikkforening. En gruppe i korpset, julenissekorpset, drar rundt og sprer hjertevarme her og der i adventstiden. Julenissekorpset har vært på julegrantenningen i Tromsø, opptrådt på Universitetet for studentene og for forbipasserende på kjøpesentre i byen. Det er mye glede som spres gjennom musikk og derfor blir Kvaløya Musikkforening vår siste Hjertevarme-vinner <3 

Del artikkel

     

Har du noe på

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send oss e-post

Besøk oss på: Facebook   Instagram   YouTube   LinkedIn