" /> "> Å glede en som gleder mange - Ishavskraft

Å glede en som gleder mange

«I en aldersgruppe som kan være preget av ensomhet og mye stillesitting må man berømme Bjørnars engasjement for aktive seniorer», skriver Mia Kulseng i søknaden til Hjertevarme.

Tekst: Mari Lind Aronsen
Dato: 8. desember 2018

     

Bjørnar Seljehaug (i rødt) med veterangruppa på tur.

Bjørnar Seljehaug er leder for Veterangruppa i Troms Turlag. Bjørnar bruker mye av sin fritid på å planlegge, organisere og sende invitasjoner til ukentlige turer som passer for alle. Denne mannen yter mye mer enn det som forventes av en frivillig og får til masse som betyr mye for andre. – Lista over aktiviteter og aktive medlemmer har doblet seg over det siste året, som et resultat av innsatsen til denne ildsjelen, forteller Mia. 

Mia skriver i søknaden at «Bjørnar har en raus og inkluderende væremåte som gjør at oppslutningen om veterangruppa og dens turer har økt. Med en gjennomsnittsalder på 73 år betyr dette turfellesskapet mye for både folkehelsa og hverdagstrivselen». 

Reaksjonen fra Bjørnar når vi overleverte den hjertevarme nyheten om at engasjementet hans har gitt 5 000,- til Veterangruppa var både hyggelig og rørende <3 Vi er glade for å kunne glede en som gleder mange!

Del artikkel

     

Har du noe på

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger eller spørsmål om hjertevarme. Ring oss på 77 61 20 00 eller send oss e-post

Besøk oss på: Facebook   Instagram   YouTube   LinkedIn