Bli plusskunde hos Ishavskraft

Har du solcellepanel eller planlegger å skaffe deg det? Bli plusskunde hos oss og selg solstrømmen du ikke bruker. Vi belønner våre kunder for å produsere  fornybar energi med solcelleanlegg og legger vår stolthet i å tilby en av markedets beste plusskunde-avtaler.

Vår plusskunde-avtale

Hva er en plusskunde?

En plusskunde er en strømkunde som produserer strøm selv og selger overskuddstrømmen tilbake til strømleverandøren sin. Vår plusskunde-avtale er for dem som for eksempel produserer strøm  gjennom et solcelleanlegg på hustaket eller på veggen.

Hvordan blir jeg plusskunde?

Vi i Ishavskraft tilbyr deg å kjøpe solcellepaneler, montering av dette, og  hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Har du allerede solcelleanlegg, så har vi en meget gunstig plusskunde-avtale. Denne kan du bestille ved å kontakte oss slik det står under. 

Vil du kjøpe solcellepaneler? Les her 

Vår plusskunde-avtale

Din betaling for levert kraft til Ishavskraft er 1 kr/kWt inntil 10 000 kWt i året. Produserer du mer solenergi enn 10 000 kWt i året betaler vi ren spotpris uten påslag. Dette er en svært gunstig plusskunde-avtale, som ligger helt i Norgestoppen. 

Strømavtalen for eget forbruk er Spotpris.

For å bli plusskunde kan du enten ringe oss, eller sende oss en e-post på kunde@ishavskraft.no med følgende opplysninger:

Navn:

Telefon:

Leveringsadresse:

Målepunkt-ID: