Produser din egen strøm enten hjemme eller på hytta med solcellepanel – vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Mange tror at det er for lite sol i Norge til at solceller lønner seg, men det er faktisk mer enn nok sol i Norge til å ha solceller. Faktisk så er solcellene mer effektive her enn i for eksempel Sør-Europa, siden solceller er mer effektive i kaldt enn i varmt vær. I tillegg så er det bare en fordel at vi har snø på bakken, da snøen reflekterer sollyset mot solcellepanelene og gir ekstra energiproduksjon.

Mange fordeler med solcellepanel


Produser egen strøm

Du bruker din egenproduserte strøm, og dersom du er tilkoblet strømnettet og er plusskunde hos oss, kjøper vi overskuddsstrømmen din for 1,0 krone per kWt inntil 10.000 kWt

Grønt lån gjennom DNB

Som et miljøvennlig og energibesparende tiltak, vil det være mulig med et grønt lån fra DNB. De tilbyr to typer lån, med eller uten sikkerhet i din bolig. For mer informasjon om de ulike lånemulighetene og priseksempler – les her

Få økonomisk støtte fra Enova

Enova gir 10.000 kroner i støtte ved installasjon av solanlegg, og 1.250 kroner per kW installert effekt, opptil 15 kW. Dette betyr at totalt kan du få inntil 28.750 kroner – les mer

Sjekk dine solforhold på ditt hus eller hytte

Bruk solkartet til å finne din bolig og se dine solforhold. Du kan velge hvilket dekke du har på taket, få opp priser og mulig produksjon. Dersom du ikke finner ditt hus i solkartet, kan du sende inn din adresse til kunde@ishavskraft.no og så gjør vi en manuell simulering for deg.

Vi hjelper deg hele veien


I samarbeid med Solcellespesialisten leverer vi solcellepakker i alle størrelser, og mye kan være forskjellige fra leveranse til leveranse. Samtidig er det også mye som er likt. Her er hvordan vi leverer solceller.

1. Sjekk dine muligheter: Ved å sjekke solkartet, så kan du få et estimat på hvor mye energi du kan produsere via ditt eget solcelleanlegg, samt få et anslag på pris for anlegget.

2. Behovsavklaring: Gjennom samtale med deg finner vi ut av dine behov.

3. Tilbud: På bakgrunn av behov lager vi et tilbud på en pakke til deg.

4. Installasjon: Vi gjør alt med tanke på installasjon av ditt anlegg, både hjemme og på hytta.

5. Kraftproduksjon: Gratulerer! Du er nå produsent av din egen grønne strøm.

Har du spørsmål om noe rundt solcellepanel?

Vi vet at det kan være mye spørsmål rundt solcellepanel og solenergi. Derfor har vi samlet de oftest stilte spørsmålene her, slik at du enkelt og greit kan finne svar på de spørsmålene du har. Om så er det bare å ta kontakt med oss på 776 12 000 eller kunde@ishavskraft.no.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»