Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Høiax Connected 200L

Velg en smart varmtvannstank som vil bidra til å redusere forbruk og strømregninger. 200L passer for husholdninger på 2-4 personer.

28 752,-

Delbetaling over strømregninga fra 599,- i mnd over 4 år

Energimerke C

Produktdatablad

Finn nærmeste installatør

Se våre kjøpsbetingelser

Se hva som inngår i en standard installasjon

Hvorfor velge Høiax Connected

Finnes også i 300L

Skal du først bytte ut den gamle varmtvannsberederen med en ny, bør du går for en med smart-teknologi. Høiax CONNACTED gir deg full kontroll over strømforbruket, samtidig som den hjelper deg å redusere strømregningen.

En smart investering

Glem alt du trodde du visste om klumpete, hvite bokser som gjemmer seg i kjelleren. Innenfor det sorte, glansfulle skallet til Høiax Connected ligger en rekke smart-funksjoner som tar oppvarming til et helt nytt nivå.

Med spotprisstyring vil berederen tilpasse seg strømprisene dynamisk, slik at du kan utnytte deg av de laveste strømprisene. Samtidig vil du gjøre nettselskapet ditt takknemlig fordi berederen vil utnytte ledig kapasitet i strømnettet. Dette kan også være med på å redusere nettleien din!

Ikke nok med det! Ferieprogrammet er perfekt for å redusere energiforbruket mens du er borte og varmer opp vannet i god tid før du kommer hjem igjen. Med Boost-funksjonen kan du gjøre deg klar for storstilt familiemoro og vite at det er rikelig med vann, selv når hele storfamilien invaderer hjemmet ditt for helgen. Ingen kalde overraskelser - med mindre du vil det!

Designberederen Høiax Connected skiller seg altså fra andre varmtvannstanker på nokså mange måter, i tillegg til at den passer perfekt inn i alle norske bad.

Ingen store investeringskostnader og opptil 4000 kr i støtte fra Enova

Ved å kjøpe Høiax Connected via Ishavskraft, får du mulighet til å betale den ned gjennom strømregningen din, noe som gjør investeringen enkel og håndterbar. I tillegg vil du kunne redusere kostnadene som går til oppvarming av varmtvann.

Ikke nok med det! Etter installasjonen kan du søke om støtte fra Enova og får inntil 4000 kr refundert.

Integrerbart med flere smarthussystemer

Høiax Connected lar seg integrere med forskjellige systemer som FutureHome, Athom Homey 2023, Google Home / Google assistenten, Alexa og iFTTT.

Miljøpåvirkning

Høiax Connected er et 100 % lokalt utviklet produkt, med produksjon av beredere og utvikling av programvaren i Fredrikstad. Det er per i dag den eneste varmtvannsberederen i Norge som har gjennomgått en grundig miljødeklarasjon. Levetiden på denne berederen er anslått til 20-25 år.

Det med "liten skrift"

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser". Kredittvurdering For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering. Strømavtale Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

 • Tilgang til varmtvannsberederen fra hvor som helst i verden så lenge telefon og berederen har forbindelse til nett
 • Spotprisstyring
 • Ferieplan
 • Timeplan
 • Smartstyring
 • Historikk
 • Dusj med god samvittighet!
 • Boost, en tidsbegrenset ekstraoppvarming ved overnattingsgjester etc.
 • Tre effekt trinn på varmeelementet
 • Legionellaprogram
 • Flere brukere kan være tilknyttet
 • Andre NIBE produkter vil være tilgjengelig i app / web

Spørsmål og svar om Høiax Connected 200L

Bendikte viser stolt fram sine smarte varmtvannsbereder, Høiax Connected

Benedikte Wilsgård fått bedre kontroll over strømforbruket sitt

Til daglig er det bare Benedikte og ektemannen Jim som bor i eneboligen i Mefjordvær. Men enkelte helger er huset fullt av gjester, og da er det greit å kunne styre strømforbruket. Vanntanken aktiveres når strømforbruket og prisene er på det laveste. Slik utnyttes strømnettet bedre – og slik reduseres strømregninga.

Les mer

Prinsippet bak de smarte varmtvannstankene lar seg forklare med hvordan strømprisen varierer i løpet av døgnet: Varmtvannstanken aktiveres i de periodene hvor strømmen er billigst.

– Dette kan du jo i stor grad styre selv gjennom aktiv bruk av app’en, påpeker Benedikte Wilsgård i Mefjordvær på Senja. Gjennom flere måneder har hun skaffet seg erfaring i bruken av både smart varmtvannstank og app’en – og hun har blitt en uformell ekspert i bygda.

– Jeg jobber som lærer, og nærmest snublet over denne muligheten gjennom prosjektet «Smart Senja», som blant annet driver opplæring i energibruk til elevene, og som har som ett av sine mål å gjøre oss forbrukere flinkere til å styre strømforbruket bedre, for å frigjøre kraft til industrien på Nord-Senja. Jeg deltok på et informasjonsmøte i Senjahopen, og dette ble min introduksjon til den smarte varmtvannstanken, forteller hun.

Hun var ivrig, og brukte tid til å sette seg inn i de nye mulighetene.

– Jeg vet ikke hvor begeistret leverandøren Høiax var, da jeg lå på gulvet på vaskerommet og pratet med dem i timevis på telefon. Men totalt sett tror jeg de har spart mye tid på dette, for selv har jeg drevet opplæring på andre i bygda, som har lært seg bruken av app'en og metoder for å utnytte mulighetene. De blomstene på bordet der har jeg fått fra en nabo som takk for hjelpa, smiler hun.

– Hvor mye har du kuttet strømregninga med etter at du fikk en smart varmtvannstank?

– Det har jeg ikke oversikt over, ærlig talt. For meg har den største gevinsten bestått i at jeg får styring med forbruket. Hvis jeg skal gjøre det enkelt stiller jeg inn på «spotpris» eller «feriemodus», så ordner systemet resten. Men i de tilfellene med mye helgebesøk øker jeg ytelsen, og det samme gjør jeg når «avkommet» i Tromsø kommer på hjemmebesøk, smiler hun.

– Er det spesielt miljøvennlig å bytte ut fullt brukbare varmtvannstanker med smarte varmtvannstanker?

– Det kan du gjerne spørre om, samtidig som du også kan spørre om hvor «brukbar» en varmtvannstank er etter 10-15 år. Én av de største gevinstene jeg selv har opplevd med den nye varmtvannstanken min, er at jeg ved jevne mellomrom bruker den til å rense rørsystemene. Jeg skrur temperaturen opp til 85 grader og lar varmtvannet renne i ett minutt fra alle kranene. Da har jeg fått tatt knekken på alle bakteriene som ellers hadde fått leve i alle rørsystemene, ikke minst i dusjhodet, forteller hun.

Lese hele artikkelen?

Trykk her

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter

 • Energimerke D

  Høiax Connected 300L

  Velg smart varmtvannsbereder. 300L passer for husholdninger på mer enn 4 personer

  699,- i mnd

  Totalpris: 33 550 kr

  Les mer om Høiax Connected 300L