Ishavskraftfondet 2016

Ishavskraft har i samarbeid med Troms Idrettskrets og Finnmark Idrettskrets etablert Ishavskraftfondet til barne- og ungdomsidrett. Med dette fondet ønsker Ishavskraft sammen med idrettskretsen å medvirke til økt aktivitet og oppslutning om barne- og ungdomsidretten i Troms.

Dato: 30. mai 2016

   

Tiltakene som skal få tildelt midler bør innfri flere av punktene under:

  • Gi aktivitetstilbud til barn og unge
  • Presentere noe nytt, annerledes og kreativt
  • Bidra til involvering og medvirkning fra de unge selv
  • Fange opp barn og ungdom som ikke deltar i tradisjonelle idretter
  • Sette barn og ungdom sine behov i sentrum

Adm. dir. i Ishavskraft, Stig A. Hanssen, er veldig fornøyd med utfallet av årets tildeling av Ishavskraftfondet. – Årets søkere viser at det er stor bredde i utvalget av idrettsforeninger i Troms og Finnmark og det er nettopp mangfoldet vi ønsker å støtte med Ishavskraftfondet. Det bidrar til at flere barn og unge kan finne en forening som passer deres interesser – noe som igjen fører til økt trivsel, tilhørighet og mestringsfølelse.

Hanssen betegner Idrettskretsen som en primus motor som har gjort en grundig vurdering og prioritering av alle søknadene som har kommet inn. – De sitter med god oversikt over alle medlemmene sine, og har lagt et grunnlag som Ishavskraft enkelt kunne støtte seg til i avgjørelsen av årets tildelinger.

Synes du artikkelen var nyttig?  Ja   Nei

Takk - gjerne fortell hvordan vi kan forbedre oss:

Vennligst vent

Takk for din tilbakemelding.

Del artikkel

   

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»