Ringvirkninger

Vi i Ishavskraft har siden dag én hatt samfunnsansvar som en viktig verdi. Hva betyr egentlig det for deg og meg, og hva mener vi med ringvirkninger?

Tekst: Thomas, Eli, Miriam og Ann-Jeanette
Bilde: Frikant Mediedesign
Dato: 2. mars 2021

   

Våre ringvirkninger gir kraft til blant annet 356 helse- og sosialarbeidere.

Ringvirkninger kan enklest forklares med det som skjer når man kaster en stein i vannet og ser alle ringene som oppstår og brer seg utover av bare denne ene steinen. 

Det at vi er den største strømleverandøren i det nordligste fylket betyr at vi har et samfunnsansvar om å skape ringvirkninger som går utover det å levere strøm til våre kunder. Vi har et ansvar for å: 

  • Gi muligheten og lysten til å bosette oss, og fortsette å bo, her i flotte nord
  • Lage arbeidsplasser vi trives i
  • Gi barna våre en trygg og god oppvekst
  • Beskytte og drive samfunnet framover med innovative og bærekraftige løsninger

Våre ringvirkninger

Helt siden 1997 har Ishavskraft levert fornybar energi med opprinnelsesgaranti til kundene våre og samtidig skapt fantastiske ringvirkninger. I følge DNB har våre kontorer i Alta og Tromsø har vi i løpet av 2019 skapt ringvirkninger for 247,3 millioner til samfunnet. Det betyr blant annet at vi har vært med på å indirekte skape 703 arbeidsplasser – det utgjør 347 lærere og 356 helse– og sosialarbeidere. 

Disse eksemplene kommer fra det som Ishavskraft alene har skapt. Tenk på alle de små og store bedriftene som du handler hos og hvor mange ringvirkninger det igjen skaper – for deg og meg.  

Har du lyst å bli kunde hos Ishavskraft – bestill i dag!

Barn og ungdom er viktig

For Ishavskraft har det vært viktig å ta vare på barna våre og gi dem muligheter. I tillegg til å støtte skolene med for eksempel refleksvester til 1. klassinger og reflekskrager til 4. klassinger, så har vi i mange år hatt ulike fond og stipender som barn og ungdom kan søke på. 

Kulturstipendet  er ment å gi støtte og anerkjennelse til én eller flere unge talenter som ønsker å gjøre sitt kulturuttrykk innen kunst, musikk, dans eller drama til en levevei.

Ishavskraftfondet skal medvirke til å øke aktiviteten om barne- og ungdomsidretten i vårt lokalområde.

Tromsø Trailblazers i flott vintervær, mottakere av Ishavskraftfondet.
Tromsø Trailblazers, mottakere av Ishavskraftfondet. Foto: Amund Johannessen

Vi setter spor der du bor

Vi elsker å se hvordan våre ringvirkninger gir kraft til lokalsamfunnene rundt oss her i nordlysfylt nord, og hvordan de brer seg videre utover hele vårt vakre, langstrakte land 

Takk for at du er sammen med oss i Ishavskraft og at du er med på å skape positive ringvirkninger. Vi setter spor der du bor. 

Bli strømkunde i dag!

Synes du artikkelen var nyttig?  Ja   Nei

Takk - gjerne fortell hvordan vi kan forbedre oss:

Vennligst vent

Takk for din tilbakemelding.

Del artikkel

   

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»