Sandfallet skoles EB-messe

Sist mandag ble årets Elevbedrift-messe holdt på Amfi Alta. Sandfallet skole var arrangør, der beste Grønt og Genialt EB ble kåret.

Dato: 21. februar 2017

   

Elevbedrift er et program hvor elever i ungdomsskolen erfarer hva det innebærer å starte, drive og avvikle sin egen bedrift, med skolens lærere og andre eksterne ressurspersoner som veiledere. 

Årets jury bestod av Trine Høgseth (UE Finnmark), Anne Thomassen (Sandfallet ungdomsskole) og vår egen Jørn Iversen.

Juryens begrunnelse for vinneren av beste Elevbedrift innen «Grønt og Genialt»:

Smudi EB vinner på ideen om lokal produksjon og salg av smoothie basert på god frukt som butikkene av forskjellige grunner vil kaste. Butikkene får altså en mulighet til gi bort frukt som skal kastes uten fare for at dette reduserer fruktsalget, og samtidig støtte et godt tiltak mot kasting av mat. En kafè eller kantine som selger dette produktet vil gi kundene en super mulighet til å være både miljøriktig og sunn.

Som vinner får Smudi EB stille på region øst sin felles EB-messen. I år er det Akershus som er arrangør, og blir på Strømmen storsenter 30. mai.

Vi i Ishavskraft er imponert av ungdommenes engasjement, og vi er stolt av å være sponsor av UE-programmet «Grønt og genialt».

Synes du artikkelen var nyttig?  Ja   Nei

Takk - gjerne fortell hvordan vi kan forbedre oss:

Vennligst vent

Takk for din tilbakemelding.

Del artikkel

   

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»