Kunden kommer først!

Vi har bedre ting å gjøre enn å sammenligne oss med de dyreste strømleverandørene

Dato: 16. februar 2017

   

Det har den siste tiden i media vært fokus på at man bør passe seg for «billige avtaler» fra en del strømleverandører. Du som kunde skal være trygg på at du har en god strømavtale hos oss.

Mange kunder har i det siste tatt kontakt med oss i forbindelse med at de har blitt lokket over til andre strømleverandører. Avtalene har vist seg å ikke være så billige som forventet. Enkelte har heller aldri valgt en ny strømleverandør, men likevel har leverandøren funnet det for godt å hente kunden til seg. Vi har nylig tatt opp dette problemet med Forbrukerombudet, og synes det er svært beklagelig at dette skjer, da det er kundene som blir skadelidende.

Historikk viser at våre priser er svært konkurransedyktige. Vi unner ikke deg som kunde slike opplevelser som media har hatt fokus på. Under følger noen kommentarer fra oss om noen av tingene media har snakket om den senere tid:

1. Flere markedsfører seg med tomme garantier og sammenligner seg med de dyreste leverandørene.

Ingen tomme garantier hos oss. Kun enkle strømavtaler. Vi velger å bruke tiden vår på god kundeservice fremfor å sammenligne oss med de dyreste leverandørene

2. Mange skryter av billige avtaler, men selger dyrt.

Vi er ekte på det vi selger og orker ikke å lage mange rare produkter for å gjøre forvirringen komplett. Snakk med våre kunderådgivere og de vil være ærlig på hvilken avtale som kan passe for deg. Vi kaster deg heller ikke inn på noe nytt produkt etter gitt tid eller dersom du ikke oppfyller visse kriterier slik andre gjør. Det du har valgt hos oss er det du får.

3. Mange priser opp avtalene.

Leverandører som tilbyr slike strømavtaler  kontakter deg ofte på nytt for å tilby en annen «bedre», men dyrere strømavtale. Mange har også fordyrende tilleggsprodukter «inkludert i prisen». Prisen du avtalte ved bestilling stiger ofte etter en kort periode.

Dersom du lurer på noe, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er et trygt og godt valg!

Synes du artikkelen var nyttig?  Ja   Nei

Takk - gjerne fortell hvordan vi kan forbedre oss:

Vennligst vent

Takk for din tilbakemelding.

Del artikkel

   

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden.

Godta    AVVIS

Logg inn på «Min side»