Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Last ned Ishavskraft-appen for god oversikt!

Du som kunde får full kontroll på ditt kundeforhold i Ishavskraft-appen. Her finner du all informasjonen du trenger - og mer.

I vår Ishavskraft-app vil du alltid kunne se ditt strømforbruk fra år- og helt ned til timenivå. Du får god oversikt over forholdet mellom pris og forbruk, i tillegg til at du vil kunne se hvordan kostnaden fordeler seg mellom strøm og nettleie. Du får også detaljert visning av andre ting, slik som dine strømregninger og –avtaler. Du vil også kunne redigere din kontaktinformasjon eller utsette forfallsdato på strømregningene dine.

Last ned fra App Store Last ned fra Google Play

Dette får du i Ishavskraft-appen

 • Full oversikt over strømforbruket ditt
 • Push-varsel om spotprisene
 • Strømprisene time for time
 • Morgendagens priser
 • Nettleie og kapasitetstrinn
 • Smart elbillading
 • Sammenligning av forbruk på dag/mnd/år
 • Oversikt over strømstøtte
 • Effekttopper

illustrasjoner som viser funksjoner i app

Del enkelt tilgang med husholdningen

Du kan enkelt dele hele ditt kundeforhold med familiemedlemmer, partnere, eller andre personer i bofellesskapet, slik at de også får god oversikt over strømmen. Hvis personen du ønsker dele med ikke har Ishavskraft-appen fra før, må personen først laste ned appen og opprette en ny bruker. Personen trenger ikke ha et kundeforhold med Ishavskraft for dette.

Forbruk

I appen vil du blant annet finne ditt Forbruk, hvor du kan gå helt ned på timenivå og finne både strømforbruk og kostnader. Her finner du også historikk for inneværende år pluss de siste to årene, i tillegg vil du ha muligheten til å eksportere denne informasjonen som Excel.

Nye funksjoner

Strømanalyse

Nå kan du se analyse av ditt forbruksmønster basert på de siste 30 dager i appen. Du kan se hvordan du bruker strømmen – er du som de fleste andre, eller er du over gjennomsnittet? Vi kommer også med tips og forslag om hva du kan gjøre for å bruke strømmen smartere.

Smartlading

Med smartlading fra Ishavskraft sørger vi for at du sparer penger på lading av elbilen din. Tjenesten er gratis, og du finner den i Ishavskraft-appen. Vi passer på at bilen din til enhver tid lader når det er billigst for deg, ut fra din avtale og nettleien der du bor. Du kan overstyre smartladingen ved behov, og du finner full oversikt over ladeforbruk og kostnader i appen. Mer informasjon om denne finner du her: Smartlading – Ishavskraft

Nettleie og effekttopper

Nå kan du få en enkel oversikt over hvordan nettleietrinn du ligger i og hvor nært du er å gå opp eller ned et trinn. Du kan og se hvilke dager og når på dagen du statistisk sett bruker mest og minst strøm.

 • Vi ser at mange ligger og vipper mellom to trinn. Hvis man får oversikt over forbruket og fordeler det bedre kan man fort spare noen hundrelapper i måneden!

Push-varsling

For å kunne hjelpe deg med å få bedre oversikt tilbyr vi nå push-varslinger. Du kan få varsling om spotprisene i morgen slik at du kan planlegge forbruket ditt. Forhold deg til strømprisene på samme måte som du ville forholdt deg til værmeldingen: du planlegger en tur ut i oppholdsvær, og du lader elbilen når strømmen er billigst.

 • Strøm er ikke det artigste å forholde seg til, men det kan lønne seg å sjekke spotprisen som du sjekker værmeldingen. Vi skal hjelpe deg å forstå strømmen like lett som det er å sjekke været.

Slik tar du i bruk appen

 • Last ned appen i App Store eller i Google Play.
 • Logg deg inn med samme brukernavn og passord som du benytter på Min Side på ishavskraft.no
 • Har du ikke har en bruker kan du lage deg en. Om du trenger hjelp kan du kontakte oss, så hjelper vi deg.
 • Sånn, nå er du klar for å bruke appen!
Seks skjermbilder fra appen