Fujitsu Norgespumpa 5.9

🎉 Lanseringstilbud – 1000 kr rabatt 🎉 Du benytter deg nå av vårt lanseringstilbud og vil få 1000 kr rabatt ved bestilling av ferdig montert varmepumpe, elbillader eller oppgradering av sikringsskap. Ordinærpris vil dukke opp på produktsidene, mens rabatten trekkes fra ved bestilling. Støtteordning Flere kommuner tilbyr sine innbyggere økonomisk støtte til kjøp av varmepumper. I Bergen kan kvalifiserte søkere motta inntil 10 000 kr ved kjøp og installasjon av en varmepumpe. Søk på ordningen her: Bergen kommune - Tilskudd til varmepumpe i privat bolig

Fujitsu Norgespumpa 5.9 passer for eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 100 kvm eller nyere, bedre isolerte boliger opp mot 130 kvm. Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem.

kr 32,592,-

Bestill

Delbetaling over strømregninga fra 679,- kr i mnd over 4 år

Se våre kjøpsbetingelser

Derfor bør du velge Norgespumpa 5.9

Designet for nordisk klima

Norgespumpa 5.9 er spesialutviklet for å håndtere det nordiske klimaet. Fra sin høye nominelle effekt, har den garantert full drift ned til -25˚C. Og med rask avriming, vil du aldri igjen måtte lide de kaldeste dagene.

Energisparer

Ikke bare vil pumpa holde deg varm, den vil også redusere strømforbuket ditt med sin A++ energirangering. Den er som Morgan Kane av varmepumper - alltid klar for å beskytte deg mot kulda og redde deg fra høye strømregninger!

Styr med fjernkontroll eller app

Du kan styre pumpa fra hvor som helst i huset ditt med den integrerte WiFi-adapteren. Du kan sitte oppe i stua med familien din eller nede i hobbyrommet, og justere temperaturen med bare et trykk på telefonen din.

Stillegående

Med Norgespumpa 5.9 kan du endelig se på favoritt-TV-programmet ditt uten å måtte skru opp volumet på grunn av bråkete varmepumpe. Med et lavt lydnivå kan du nyte kvelden i fred og ro. Det er på tide å høre hva som blir sagt på skjermen!

Kort sagt, Norgespumpa 5.9 er en solid varmepumpe. Du er i trygge hender med Ishavskraft, og Fujitsu leverer alltid kvalitetsprodukter.

 • Slankt design med rette linjer - bygger kun 22 cm ut fra vegg
 • Høy varmeeffekt også på kalde dager. Gir hele 4,3 kW ved -15 ºC
 • Integrert adapter for styring fra app
 • Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 3,28 kW
 • Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse Meget lavt lydnivå (min. 22 / max. 43 dB)
 • 10 graders funksjon 
 • Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
 • Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
 • Miljøvennlig kjølemedie
 • Effektiv og rask avriming
 • Avanserte funksjoner for tidsstyring

Standard installasjon er inkludert

En varmepumpe består av en innedel og en utedel som er koblet sammen med rørsystem og koblinger.

Se hva som inngår i en standard installasjon

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter