Panasonic Flagship 7.5 Hvit

❗N.B. kun tilgjengelig i Tromsø, Finnsnes, Nordkjosbotn, Andslimoen, Alta, Hammerfest, Honningsvåg, Kautokeino, Karasjok og Lakselv. Ta kontakt med kundeservice ved usikkerhet om vi kan levere til deg.

35 450,-

Bestill

Delbetaling over strømregninga fra 739,- i mnd over 4 år

Se våre kjøpsbetingelser

Derfor bør du velge Panasonic Flagship 7.5 (HZ25XKE)

Ønsker du montering snarest mulig? Trykk "bestill" og en montør vil straks ta kontakt med deg for å avtale eksakt monteringsdato.

I toppklassen for de kaldeste vintrene

Panasonic Flagship 7.5 er en av varmepumpene som yter best i kaldt klima. Den kjører 4,8 kW i -15°C og 3,6 kW i -25°C. Som pluss i boka har også blitt laboratorietestet helt ned til -35°C og fungerte problemfritt på full drift. Med andre ord, denne varmepumpa vil takle den beinharde kulda i Nord-Norge og Finnmark.

Høyest score i Dagbladets varmepumpeguide (2021) 🏆

Flagship 7.5 (HZ25WKE) ble vinneren i Dagbladets varmepumpeguide september 2021. Flagship 7.5 2023-modellen leverer enda høyre på energieffektivitet og varmeeffekt. Modellen har også landet på en delt førsteplass hos bestitestguiden.no

Om du ønsker en kvalitetspumpe som er ektra god på kulde, da er Panasonic Flagship 7.5 det rette valgt for deg!

SCOP: 5,30 / Drifttestet ned til: -25 ºC / Maks kW: 7,5 / Minst-maks lydnivå (dB): 18-45

Angrerett

Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven. Les mer under "Kjøpsbetingelser"

Kredittvurdering

For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering.

Strømavtale

Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris.

  • Passer eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 110 kvm
  • Passer nyere, bedre isolerte boliger opp mot 150 kvm.
  • Gir 3,6 kW ved -25°C
  • Full drift helt ned til -25°C, laboratorietestet helt ned til -35°C
  • Doble spjeld
  • Meget lavt lydnivå (min. 18 / max. 45 dB)
  • Med WiFi
  • Styr med app eller fjernkontroll
  • Med Comfort Cloud-appen kan du fjernstyre klimaanlegget og sjekke energiforbruket på hytta når og hvor du vil. Enkelt og praktisk.

Standard installasjon er inkludert

En varmepumpe består av en innedel og en utedel som er koblet sammen med rørsystem og koblinger.

Se hva som inngår i en standard installasjon

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter