Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Fujitsu Extreme Gulv 6.2

Fujitsu Extreme Gulv 6.2 passer for eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 90 kvm eller nyere, bedre isolerte boliger opp mot 120 kvm. Den egner seg best for kalde gulv eller liten veggplass.

32 592,-

Delbetaling over strømregninga fra 679,- i mnd over 4 år

Energimerke A+

Bestill

Derfor bør du velge Fujitsu Extreme Gulv

For kalde gulv eller lite veggplass Extreme Gulv 6.2 er den ideelle løsningen for deg som har kalde gulv eller begrenset plass. Med sin smale og plasseringsvennlige design, tar den minimalt med plass på veggen. Tar kuldeutfordringer Med en installasjonsdybde på kun 20 cm, kan den monteres selv på trange steder. Og med sitt stillegående drift på bare 22dB(A), vil den ikke forstyrre roen i hjemmet ditt. Den er som en ninja - rask, stillegående og alltid klar til å overvinne enhver kuldeutfordring. Sort belte i energisparing Denne lille kjempen leverer hele 4,5 kW ved -15ºC og har garantert drift ned til -25ºC! Med sin høye SCOP på 4,2 vil den sørge for å kutte ned på strømregningen og gi deg mer penger til andre ting enn å holde varmen! Flere fordeler Den kommer også med avanserte funksjoner for tidsstyring, et filter for inaktivering av virus (tilleggsutstyr) og et miljøvennlig kjølemedium.

Så uansett om du bor i en liten leilighet eller i et større hus med begrenset veggareal, vil Fujitsu Extreme Gulv 6.2 være et trygt valg for deg som ønsker en kvalitetsvarmepumpe.

Det med "liten skrift":

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser". Kredittvurdering For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering. Strømavtale Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

 • Lekkert og slankt nordisk design med rette linjer - bygger kun 20 cm ut fra vegg
 • Høy varmeeffekt også på kalde dager. Gir hele 4,5 kW ved -15 ºC  Integrert adapter for styring fra smarttelefon
 • Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 3,65 kW
 • Høy SCOP på 4,2 sørger for høy energibesparelse
 • Meget lavt lydnivå (min. 22 / max. 43 dB)
 • 10 graders funksjon 
 • Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
 • Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
 • Leveres med app styring
 • Miljøvennlig kjølemedie
 • Effektiv og rask avriming
 • Avanserte funksjoner for tidsstyring

Standard installasjon er inkludert

Du burde sette deg inn i hva som inngår i en standard installasjon.

Erfaringsmessig kan noe av dette komme i tillegg:

 • Kjøring fra montørens adresse hjem til deg, hvis dette er lengre enn 25 km (50 km tur/ retur er inkludert).
 • Dersom du ikke har en stikkontakt du kan bruke i nærheten av der pumpa skal stå, så må du ha en elektriker til å legge opp det. Dette bestiller du selv fra en elektriker.
 • Hvis du har en varmepumpe fra før, så vil montøren fakturere 1590 kr for nedmontering og fjerning av den gamle varmepumpen (må gjøres av en fagperson).

Ofte stilte spørsmål og svar om varmepumper

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter