Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Mitsubishi Kaiteki 6.6 Safirsort

Mitsubishi Kaiteki 6.6 Safirsort gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design. Modellen har doble luftspjeld. Passer for eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 110 kvm eller nyere, bedre isolerte boliger opp mot 140 kvm. ❗I uke 15 (8.-14. april) 2024 kjøres det en ekstra monteringsrunde i Øst-Finnmark. Montering i resten av hele landet skjer fortløpende.

36 892,-

Delbetaling over strømregninga fra 769,- i mnd over 4 år

Energimerke A+++

Produktdatablad

Bestill

Se våre kjøpsbetingelser

Derfor bør du velge Mitsubishi Kaiteki 6.6

Varmegigant Med Hyper Heating-teknologi vil Kaiteki 6.6 håndtere de kaldeste dagene og holde deg varm og uansett hva slags vær som er ute.

Strømeffektiv Hvis du lurer på hvor strømeffektiv enheten er, kan du være trygg på at Kaiteki er et veldig miljøvennlig valg. Med kjølemediet R32 og avanserte funksjoner for energieffektivitet, vil Kaiteki hjelpe deg med å spare på strømregninga og gjøre miljøet en tjeneste samtidig.

Flere app-funksjoner Med den enkle app-styringen kan du tilpasse Kaiteki etter dine egne behov og ønsker. Du kan velge mellom ulike modus, justere viftehastigheten og temperaturen fra appen. Er du bortreist og vekke fra katta? Da kan du justere temperaturen helt fra Kreta, så lenge du har mobiltelefonen på deg!

Stillegående Fun fact: “kaiteki” betyr “komfort” på japansk. Så selv i navnet kommer det fram at behagelighet står i fokus. Med et lydnivå på kun 19 dB(A) i komfort-modus, kan du nyte varmen komforten helt ut. Uten å bekymre deg for støy!

Hvis du ønsker varme, smart-teknologi og komfort, trenger du ikke lete lenger enn Kaiteki 6.6. Bestill i dag og få full komfort i hjemmet ditt!

Det med "liten skrift"

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser". Kredittvurdering For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering. Strømavtale Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

 • Meget lavt lydnivå (min. 19 / max. 45 dB)
 • 3100W ved -25°C
 • COP på 2 ved -25°C
 • Testet til -35°C i uavhengig laboratorium
 • Årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,2
 • Kuldemedium R32 – tar bedre vare på miljøet
 • Styres med fjernkontroll eller via app
 • FILTERFUNKSJON PLASMA QUAD PLUS for å holde innemiljøet fritt for støvpartikler, bakterier, virus, mugg og allergener
 • DOBLE LUFTSPJELD med kraftig kastelengde for optimal varmefordeling
 • VARMESPREDERFUNKSJON for å fordele varmen jevnt i boligen
 • NATTMODUS med redusert lyd og lysstyrke
 • DRIFTSLÅS for å låse varmepumpen i ønsket driftsmodus
 • VEDLIKEHOLDSVARME (i-Save) for å opprettholde ønsket temperatur og spare energi.

Standard installasjon er inkludert

Du burde sette deg inn i hva som inngår i en standard installasjon.

Erfaringsmessig kan noe av dette komme i tillegg:

 • Kjøring fra montørens adresse hjem til deg, hvis dette er lengre enn 25 km (50 km tur/ retur er inkludert).
 • Dersom du ikke har en stikkontakt du kan bruke i nærheten av der pumpa skal stå, så må du ha en elektriker til å legge opp det. Dette bestiller du selv fra en elektriker.
 • Hvis du har en varmepumpe fra før, så vil montøren fakturere 1590 kr for nedmontering og fjerning av den gamle varmepumpen (må gjøres av en fagperson).

Ofte stilte spørsmål og svar om varmepumper

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter