Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Fujitsu Norgespumpa 5.7

Passer for eldre og dårlig isolerte leiligheter opp mot 48 kvm, og nyere og bedre isolerte leiligheter opp mot 80 kvm.

24 912,-

Delbetaling over strømregninga fra 519,- i mnd over 4 år

Energimerke A++

Bestill

Hvorfor bør du velge denne varmepumpa?

Det varme valget for mindre hjem Ønsker du en pålitelig varmeløsning for ditt koselige, mindre hjem i det nordiske klimaet eller en varmepumpe nummer 2? Norgespumpa 5.7 er derfor svaret!

Den er den rimelige løsningen som skaper en varmere og mer trivelig atmosfære i disse mindre, men likevel viktige områdene i hjemmet ditt. Enten det er for å skape en varm (eller kjølig) temperatur i stua, på soverommet eller holde kjeller- og loftstua behagelig, gir Norgespumpa 5.7 deg mye varme for pengene.

Behov for en kraftigere varmepumpe? Andre modeller i serien: Norgespumpa 5.9 Norgespumpa 6.4 – den kraftigste

I hver eneste Fujitsu Norgespumpe vil du finne disse egenskapene:

Utviklet for nordisk klima Det som skiller Fujitsu Norgespumpa fra andre varmepumper er dens effektivitet ved ekstreme kuldegrader. Fujitsu Norgespumpa er godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC, og er derfor den perfekte varmepumpa for nordiske hjem. De har i tillegg miljøvennlig kjølemedie og effektiv og rask avriming. Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem. Energisparer Ikke bare vil varmepumpa holde deg varm, den vil også redusere strømforbruket ditt med sin A++ energirangering. Med en høy SCOP på 4,6, vil du automatisk spare strøm og få lavere strømregning. Styr med fjernkontroll eller app Du kan styre pumpa fra hvor som helst i huset ditt med den integrerte WiFi-adapteren. Du kan sitte oppe i stua med familien din eller nede i hobbyrommet, og justere temperaturen med bare et trykk på telefonen din. Stillegående Norgespumpa 5.7 har et støynivå på 22 dB, som er så vidt høyere enn lyden av rasling av løv i trær. Maks støynivå er 42 dB som tilsvarer et stille bibliotek, dermed vil selv den anstrengte lesehesten slå seg til ro med denne varmepumpa. Andre modeller i serien: Norgespumpa 5.9 Norgespumpa 6.4 – den kraftigste

Det med "liten skrift"

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser". Kredittvurdering For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering. Strømavtale Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

 • Slankt design med rette linjer - bygger kun 22 cm ut fra vegg
 • Integrert adapter for styring fra app
 • Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse (og lavere strømregning)
 • Meget lavt lydnivå (min. 22 / max. 42 dB)
 • 10 graders funksjon
 • Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
 • Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
 • Miljøvennlig kjølemedie
 • Effektiv og rask avriming
 • Avanserte funksjoner for tidsstyring

Norgespumpa 5.7 leverer 3.4 kW ved -15 ºC, mens Norgespumpa 6.4 leverer 6 kW ved -15 ºC, som betyr at Norgespumpa 6.4 varmer opp 2 ganger så mye (dobbelt så stort areal) av det Norgespumpa 5.7 gjør.

Oppvarmingsareal ved -15 ºC: 5.7 = 80 kvm godt isolert, 48 kvm dårlig isolert. 5.9 = 110 kvm godt isolert, 68 kvm dårlig isolert. 6.4 = 166 kvm godt isolert, 100 kvm dårlig isolert. Oppvarmingsareal ved -25 ºC: 5.7 = 57 kvm godt isolert, 34 kvm dårlig isolert. 5.9 = 76 kvm godt isolert, 46 kvm dårlig isolert. 6.4 = 122 kvm godt isolert, 73 kvm dårlig isolert.

(Godt isolert = bolig nyere enn 2010, dårlig isolert = bolig eldre enn 2010)

Standard installasjon er inkludert

Du burde sette deg inn i hva som inngår i en standard installasjon.

Erfaringsmessig kan noe av dette komme i tillegg:

 • Kjøring fra montørens adresse hjem til deg, hvis dette er lengre enn 25 km (50 km tur/ retur er inkludert).
 • Dersom du ikke har en stikkontakt du kan bruke i nærheten av der pumpa skal stå, så må du ha en elektriker til å legge opp det. Dette bestiller du selv fra en elektriker.
 • Hvis du har en varmepumpe fra før, så vil montøren fakturere 1590 kr for nedmontering og fjerning av den gamle varmepumpen (må gjøres av en fagperson).

Ofte stilte spørsmål og svar om varmepumper

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter