Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Tjen bonus på strømregninga hver måned

Bonord strøm

Som medlem i Bonord har du flere gode fordeler som kunde også hos Ishavskraft. I tillegg til en svært gunstig strømavtale uten binding, får du rabatt på alle våre produkter og 2% bonus på strømkostnadene dine hver måned.

  • Spotpris, time for time
  • Påslag på 4,5 øre/kWh (ekskl. mva)*
  • 2% bonus på strømkostnadene hver måned**
  • Fastbeløp 35 kroner (ordinært 49 kroner)
  • Papirfaktura har gebyr på kr 9 (inkl. mva)

Med Ishavskraft-appen kan du enkelt kan se ditt forbruk og når på dagen strømmen er billigst for deg - helt gratis.

*Avtalen din følger spotprisen per time fra Nord Pool + påslag på 5,62 øre. Kunder i Nord-Norge er fritatt for mva, påslag er da 4,5 øre. Kunder i Nord-Troms og Finnmark er fritatt for elsertifikat, påslag er da 4,25 øre.

**Det vil ikke gis bonus på den delen av strømmen som blir dekket av eventuelle strømstøtteordninger fra det offentlige, og heller ikke på nettleien.

Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven .

Sammenlign strømavtalen på Forbrukerrådets strømprisportal


Legg inn ditt medlemskortnummer nedenfor for å bestille avtalen – dette finner du på Min Side på bonord.no og i appen til Bonord, under kortnummer (Obs! ikke medlemsnummer)

Verifiser medlemskap for å bestille

Ytterligere 500 kroner i bonus:

Vi tilbyr nå en rekke produkter inkludert standard installasjon som du kan kjøpe med nedbetaling over strømregninga. Når du bestiller produktene vil du få 500 kr i bonus, i tillegg til å beholde den gode Bonord strømavtalen din.

1000 kr i bonus på ferdig montert varmepumpe

Kjøp varmepumpe utviklet for norske forhold fra kun 519 kr i måneden, inkludert montering og nedbetaling over strømregninga i 4 år. I tillegg får du som medlem i Bonord 500 kr i bonus på kjøpet.

500 kr i bonus på ferdig installert elbil-lader

Kjøp elbil-lader fra 429,- pr. måned med nedbetaling over strømregninga i 3 år. Montering og ny kurs inkludert.

500 kr i bonus på oppgradering av sikringsskapet

Oppgrader sikringsskapet fra kun 399 kr i måneden, inkludert installasjon. Nedbetaling over strømregninga i 3 år. I tillegg får du som medlem i Bonord 500 kroner i bonus.

Smart varmtvannsbereder på nedbetaling over strømregninga

1000 kr i bonus på ferdig montert smart varmtvannsbereder

Kjøp en ny og smart varmtvannstank, Høiax CONNECTED fra 599 kr i måneden, inkludert montering og nedbetaling over strømregninga i 4 år. I tillegg får du som medlem i Bonord 1000 bonuspoeng på kjøpet.

Få full oversikt i appen

Gjør som flesteparten av kundene våre og last ned gratis Ishavskraft-appen. Her kan du følge med på strømforbruket ditt, se spotprisen eller få oversikt over strømregningene dine, uansett hvor du er! I tillegg tilbyr vi nå analyse av ditt strømforbruk, slik at du med enkle grep kan spare penger hver måned.

Les mer om Få full oversikt i appen