Bonord

Som medlem i BONORD har du flere gode fordeler som kunde i Ishavskraft. I tillegg til en svært gunstig strømavtale, så får du nå rabatt på våre produkter med nedbetaling over strømregninga.

BONORD-strømavtalen:

 • Spotpris, time for time
 • Påslag på 4,5 øre/kWh (eks. mva)*
 • Fastbeløp 19 kroner (ordinært 49 kroner)
 • App hvor du enkelt kan se ditt forbruk og når på dagen strømmen er billigst for deg

Bestill Bonord spotavtale

Ytterligere 500 kroner i rabatt:

Vi tilbyr nå en rekke produkter inkludert standard installasjon som du kan kjøpe med nedbetaling over strømregninga. Når du bestiller produktene, vil du få 500 kroner i rabatt, i tillegg til å beholde den gode BONORD-strømavtalen din. Trykk på tilhørende knapp for å lese mer eller bestille produktene. OBS! For at rabatten skal bli registrert, så er det viktig at du bestiller via denne siden. Ved problemer, så ring oss gjerne på 776 12 000, hverdager mellom 08-15:30 – eller send oss en e-post på kunde@ishavskraft.no.

 • 500 kr rabatt på ferdig montert varmepumpe

  Fra kun 699 kroner per måned, så kan du kjøpe varmepumpe utviklet for norske forhold. Den er inkludert montering, og med nedbetaling over strømregninga i 4 år – helt rente- og gebyrfritt. I tillegg får du som medlem i BONORD en ekstra rabatt på 500 kroner.

  Les mer om 500 kr rabatt på ferdig montert varmepumpe

 • 500 kr rabatt på ferdig installert elbil-lader

  Nå kan du kjøpe elbil-lader, inkludert montering og ny kurs, med nedbetaling over strømregninga i 3 år – helt rente- og gebyrfritt. Som BONORD-medlem koster Easee hjemmelader kun fra 466 kroner per måned, i tillegg får du en rabatt på 500 kroner.

  Les mer om 500 kr rabatt på ferdig installert elbil-lader

 • 500 kr rabatt på oppgradering av sikringsskapet

  Fra kun 399 kroner i måneden så kan du oppgradere sikringsskapet, inkludert installasjon. Det kan du nedbetale over strømregninga i 3 år, helt rente- og gebyrfritt. I tillegg får du som medlem i BONORD en ekstra rabatt på 500 kroner.

  Les mer om 500 kr rabatt på oppgradering av sikringsskapet

Sammenlign strømavtalen på strompris.no