BONORD | Medlemsfordeler

Som medlem i BONORD har du flere gode fordeler som kunde i Ishavskraft. I tillegg til en svært gunstig strømavtale, så får du nå rabatt på våre produkter med nedbetaling over strømregninga.

Gunstig og god strømavtale

BONORD-strømavtalen:

  • Spotpris, time for time
  • Påslag på 4,5 øre/kWh (eks. mva)*
  • Fastbeløp 19 kroner (ordinært 49 kroner)
  • App for å følge med på forbruket ditt

Spotpris er det som forbrukermyndighetene anbefaler.

*I Nord-Norge betaler vi ikke merverdiavgift for strømmen vår. I Nord-Troms og Finnmark så slipper man i tillegg å betale el-sertifikater, og derfor blir påslaget enda mindre for de dette gjelder, kun 4,25 øre/kWh. 

 

Ytterligere 500 kroner i rabatt

Vi tilbyr nå en rekke produkter inkludert standard installasjon som du kan kjøpe med nedbetaling over strømregninga. Når du bestiller produktene, vil du få 500 kroner i rabatt, i tillegg til å beholde den gode BONORD-strømavtalen din. Trykk på tilhørende knapp for å lese mer eller bestille produktene.

OBS! For at rabatten skal bli registrert, så er det viktig at du bestiller via denne siden. Ved problemer, så ring oss gjerne på 776 12 000, hverdager mellom 08-15:30 – eller send oss en e-post på kunde@ishavskraft.no.

500 kr på ferdig montert varmepumpe

Alf Konrad kjøpte varmepumpe og sitter fornøyd i sofaen mens han forteller Ishavskraft om sin opplevelse

Fra kun 599 kroner per måned, så kan du kjøpe varmepumpe utviklet for norske forhold. Den er inkludert montering, og med nedbetaling over strømregninga i 4 år – helt rente- og gebyrfritt. I tillegg får du som medlem i BONORD en ekstra rabatt på 500 kroner. 

500 kr på oppgradering av sikringsskapet

Elisabeth med barn foran moderne sikringsskap

Fra kun 387 kroner i måneden så kan du oppgradere sikringsskapet, inkludert installasjon. Det kan du nedbetale over strømregninga i 3 år, helt rente- og gebyrfritt. I tillegg får du som medlem i BONORD en ekstra rabatt på 500 kroner.

500 kr på ferdig installert elbil-lader

Nå kan du kjøpe elbil-lader, inkludert montering og ny kurs, med nedbetaling over strømregninga i 3 år – helt rente- og gebyrfritt. Som BONORD-medlem koster Easee hjemmelader kun fra 466 kroner per måned, i tillegg får du en rabatt på 500 kroner. 

Har du flere spørsmål?

Ring oss på 776 12 000, eller send oss en epost på kunde@ishavskraft.no, så hjelper vi deg.