Fujitsu Norgespumpa 6.4

Passer for eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 100 kvm og nyere, bedre isolerte boliger opp mot 166 kvm. Den aller beste varmepumpen gjennom den kalde, norske vinteren. ❗I uke 15 (8.-14. april) 2024 kjøres det en ekstra monteringsrunde i Øst-Finnmark. Montering i resten av hele landet skjer fortløpende.

33 552,-

Delbetaling over strømregninga fra 699,- i mnd over 4 år

Energimerke A++

Produktdatablad

Bestill

Se våre kjøpsbetingelser

Hvorfor bør du velge denne varmepumpa?

Det varme valget for store hjem I en klasse for seg selv - ved ekstreme kalde temperaturer er det Norgespumpa 6.4 som gir deg den aller beste varmen i hjemmet.

Norgespumpa 6.4 er perfekt for eneboliger. Andre modeller i serien: Norgespumpa 5.7 Norgespumpa 5.9

Høy varmeeffekt Norgespumpa 6.4 har en varmeeffekt på hele 6,0 kW ved -15 ºC! Det er nok til å varme opp selv de mest iskalde sjeler. Og med den innebygde adapteren, kan du styre temperaturen fra smarttelefonen din rett fra sofakroken.

Effektiv i lave temperaturer Varmepumpa er også godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC. Og med en høy SCOP på 4,6, vil du automatisk spare strøm og få en lavere strømregning. Gjør deg selv en tjeneste og gå ned i 20-24% strømbesvarelse. Det tilsvarer flere tusenlapper i løpet av året.

Stille som løv - you’ll løv it! Norgespumpa 6.4 har et støynivå på 24 dB, som er så vidt høyere enn lyden av rasling av løv i trær. Maks støynivå er 42 dB som tilsvarer et stille bibliotek, dermed vil selv den anstrengte lesehesten slå seg til ro med denne pumpa. Så, hva venter du på? Bestill Norgespumpa 6.4 og få det mye mer behagelig hjemme hos deg.

Det med "liten skrift":

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser". Kredittvurdering For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering. Strømavtale Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

 • Lekkert og slankt nordisk design med rette linjer - bygger kun 22 cm ut fra vegg.
 • Høy varmeeffekt også på kalde dager. Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 4,67 kW.
 • Integrert adapter for styring fra smarttelefon
 • Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse
 • Meget lavt lydnivå (min. 24 / maks. 44 dB)
 • 10 graders funksjon
 • Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
 • Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
 • Leveres med app styring
 • Miljøvennlig kjølemedie
 • Effektiv og rask avriming
 • Avanserte funksjoner for tidsstyring

Norgespumpa 6.4 leverer 6 kW ved -15 ºC, som betyr at varmer opp nesten dobbelt så mye som det Norgespumpa 5.7 (3,4 kW v/-15 ºC) gjør, og 1,5 ganger så mye av det som Norgespumpa 5.9 (4,3 kW v/-15 ºC) gjør.

Oppvarmingsareal ved -15 ºC: 5.7 = 80 kvm godt isolert, 48 kvm dårlig isolert. 5.9 = 110 kvm godt isolert, 68 kvm dårlig isolert. 6.4 = 166 kvm godt isolert, 100 kvm dårlig isolert. Oppvarmingsareal ved -25 ºC: 5.7 = 57 kvm godt isolert, 34 kvm dårlig isolert. 5.9 = 76 kvm godt isolert, 46 kvm dårlig isolert. 6.4 = 122 kvm godt isolert, 73 kvm dårlig isolert.

(Godt isolert = bolig nyere enn 2010, dårlig isolert = bolig eldre enn 2010)

Standard installasjon er inkludert

Du burde sette deg inn i hva som inngår i en standard installasjon.

Erfaringsmessig kan noe av dette komme i tillegg:

 • Kjøring fra montørens adresse hjem til deg, hvis dette er lengre enn 25 km (50 km tur/ retur er inkludert).
 • Dersom du ikke har en stikkontakt du kan bruke i nærheten av der pumpa skal stå, så må du ha en elektriker til å legge opp det. Dette bestiller du selv fra en elektriker.
 • Hvis du har en varmepumpe fra før, så vil montøren fakturere 1590 kr for nedmontering og fjerning av den gamle varmepumpen (må gjøres av en fagperson).

Ofte stilte spørsmål og svar om varmepumper

Hvor mye bråker en varmepumpe?

Innedelenepå varmepumpene har et snittnivå på 32 dB, som tilsvarer lyden av forsiktig hvisking. Ved laveste innstilling ligger innedelene i gjennomsnitt på 21 dB. Vår Mitsubishi-modell har til og med en "sleep mode" som går ned til 3 dB og blir nærmest lydløs.

Utedelene har et maksimalt lydnivå på 52 dB. Generelt erde dyrere modellene mer stille, da de har kraftigere motorer og er konstruert for et tøffere klima.

Det er også viktig å merke seg at en korrekt montering av varmepumpen av installatøren kan påvirke lydnivået. Vanligvis monteres utedelen lengst mulig unna områder hvor du er følsom for lyd, som for eksempel soverom.

Hvor kraftig pumpe bør jeg velge?

Det flere faktorer du bør ta hensyn til. Boligens størrelse, hvor godt isolert du har det og vintertemperaturen der du bor.

Det er viktig å vurdere om du skal bruke varmepumpen mest til oppvarming eller nedkjøling.Om du skal varme opp under kalde vintre, anbefaler vi våre kraftigste modeller - Fujitsu Norgespumpe 6.4 eller Panasonic Flagship 7.5. Selv om du ikke har et stort areal kan det være smart å velge en kraftigere varmepumpe, da du får mindreslitasje og lenge levetidhvis pumpen ikke må kjøre for fullt hele tida.Hvis du skal ha ei varmepumpe for et betydelig mindre areal, for eksempel en liten leilighet, kjeller, garasje eller soverom, anbefaler vi Fujitsu Norgespumpa 5.7 som er designet for slike situasjoner.

Hvor stor er varmepumpen?

Størrelse på innedelen varierer litt fra modell til modell. Fujitsu Norgespumpene er 27*83*22cm (H*B*D), Fujitsu Extreme Gulv 6.2 måler 60*74*20cm, Mitsubishi Kaiteki 6.6 måler 31*89*23cm og Panasonic Flagship måler 29*87*23cm.

Hvor er det best å plassere varmepumpen?

Pumpen skal plasseres i det rommet der du skal ha det varmt. Hvis du skal ha det varmt i stua så må pumpen monteres i stua. I tillegg bør innedelenplasseres på en yttervegg og høyere enn utedelen. Hvis ikke kan det bli behov for drenspumpe for å fjerne kondensvann.

Er det flere etasjer bør den være plassert litt over etasjeskillen i trappegangen og det bør være åpent inn i øvre etasjen slik at varmen kan stige opp.

Montøren vil alltid hjelpe deg med å finne beste plassering.

Kan jeg få flere innedeler og én utedel?

Det finnes løsninger med flere innedeler og én utedel, men disse anbefales ikke av våre montører og tilbys derfor ikke av oss.

Hvor lang tid tar det før pumpen blir montert?

Installatøren vil ta kontakt med deg direkte for å avtale installasjonsdato. Generelt opplever vi at de fleste varmepumper er installert innen 1-2 måneder. Husk på at høsten er hovedsesongen for varmepumpe montering,og vær gjerne tidlig ute med bestillingen.

Trenger jeg egen kurs til varmepumpen?

Det må være jordet strømtilførsel på utedelen ca. 2m fra der utedelen skal stå. De fleste pumpene krever 16A kurs. Panasonic Flagship og Norgespumpa 5.7 kan klare seg med 10A hvis det ikke er andre brukere på samme kurs. Med 16A er du sikker.

Må utedelen står under taket eller i utehus?

Nei, den må ikke det. Utedelen av varmepumpen er laget for å være ute. Samtidig skal den være litt beskyttet fra snø og regn, og burde ikke plasseres på den mest værutsatte sida av huset. Noen ønsker at utedelen ikke skiller seg ut fra huset, og velger derfor et utehus som matcher fasaden av huset. Utehus kan også føre til dårliger effekt, spesielt de du lager selv. Det blir ofte for tett og da blir utehuset til en fryser.

Er en befaring inkludert i prisen?

Nei, befaring er ikke inkludert i prisen. Det meste kan avklares via telefon, eller bilder og videoer som sendes til montøren. Selvfølgelig vil montøren veilede deg med den beste plasseringen når han er hos deg.

Hvor mye må jeg betale hvis jeg bor utenfor inkluderte kilometer?

Montøren vil kunne gi deg nøyaktig informasjon om ekstra kostnader basert på hvor langt det er kjøre til deg og hvor lang tid det tar.

Hva skjer om jeg ønsker å betale inn mer på varmepumpa?

Det er viktig å kontakte oss i forkant slik at nedbetalingen blir kategorisert riktig. Da kan du enten sende e-post kunde@ishavskraft.no eller ringe våre hyggelige kunderådgivere på 776 12 000 .

Husk, sluttbeløpet er det samme om du betaler ned alt første som siste måned. Det er altså ingen hast, med mindre dette er noe du foretrekker å gjøre. Det blir altså ikke dyrere for deg på noe måte å vente til hele nedbetalingstiden er over.

Hva skjer med pumpen når jeg flytter?

Hvis du skal flytte før nedbetalingstida er over, så kan du enten betale ut hele beløpet som gjenstår eller flytte nedbetalingen til en annen adresse. Selve pumpen er vanskelig å pakke ned i en eske.

Må jeg være strømkunde for å ha varmepumpe på nedbetaling?

Ja.

Hva skjer når jeg bytter strømleverandør?

Hvis du bytter strømleverandør før nedbetalingstida er over, vil du få en sluttfaktura på restbeløp av varmepumpen.

Hvilken strømavtale får jeg som ny kunde?

Bestiller du et produkt på nedbetaling i nettbutikken , så får du strømavtalen Spotpris . Enkelt og greit, og den strømavtalen som Forbrukermyndighetene anbefaler.

Hvordan kan jeg overtale samboeren min at varmepumpe er et godt tiltak?

Roser og god middag gjør ofte underverker. Forestillingen av å stå opp til et varmt hus frister kanskje også for mange. På våre produktsider finner du en knapp som heter “Ring meg”. Skriv deg inn på dette skjemaet og våre kunderådgivere vil gi deg noen tips.

Jeg er bedriftskunde, kan jeg benytte meg av dette tilbudet?

Denne nedbetalingsordningen gjelder for privatkunder. Bedriftskunder vil snart kunne få et tilsvarende tilbud for varmepumpe. Ønsker du informasjon når tilbudet kommer? Send en e-post til bedriftskunde@ishavskraft.no , så blir du kontaktet når tilbudet lanseres.

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter