Fujitsu Norgespumpa 6.4

Fujitsu Norgespumpa 6.4 passer for eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 110 kvm eller nyere, bedre isolerte boliger opp mot 140 kvm. Slankt og stilig design på innedelen gjør at den passer diskret inn i norske hjem.

33 552,-

Bestill

Delbetaling over strømregninga fra 699,- i mnd over 4 år

Se våre kjøpsbetingelser

Derfor bør du velge Norgespumpa 6.4

Høy varmeeffekt

Norgespumpa 6.4 har en varmeeffekt på hele 6,0 kW ved -15 ºC! Det er nok til å varme opp selv de mest iskalde sjeler. Og med den innebygde adapteren, kan du styre temperaturen fra smarttelefonen din rett fra sofakroken.

Effektiv i lave temperaturer

Varmepumpa er også godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC. Og med en høy SCOP på 4,6, vil du automatisk spare strøm og få en lavere strømregning. Gjør deg selv en tjeneste og gå ned i 20-24% strømbesvarelse. Det tilsvarer flere tusenlapper i løpet av året.

Stille som løv - you’ll løv it!

Norgespumpa 6.4 har et støynivå på 24 dB, som er så vidt høyere enn lyden av rasling av løv i trær. Maks støynivå er 42 dB som tilsvarer et stille bibliotek, dermed vil selv den anstrengte lesehesten slå seg til ro med denne pumpa. Så, hva venter du på? Bestill Norgespumpa 6.4 og få det mye mer behagelig hjemme hos deg.

Angrerett

Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven. Les mer under "Kjøpsbetingelser"

Kredittvurdering

For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering.

Strømavtale

Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris.

SCOP: 4,60 / Drifttestet ned til: -25 ºC / Maks kW: 6,4 / Minst-maks lydnivå (dB): 24-44

 • Lekkert og slankt nordisk design med rette linjer - bygger kun 22 cm ut fra vegg.
 • Høy varmeeffekt også på kalde dager. Gir hele 6,0 kW ved -15 ºC
 • Integrert adapter for styring fra smarttelefon
 • Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 4,67 kW
 • Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse
 • Meget lavt lydnivå (min. 24 / max. 44 dB) 10 graders funksjon
 • Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
 • Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
 • Leveres med app styring
 • Miljøvennlig kjølemedie
 • Effektiv og rask avriming
 • Avanserte funksjoner for tidsstyring

Standard installasjon er inkludert

En varmepumpe består av en innedel og en utedel som er koblet sammen med rørsystem og koblinger.

Se hva som inngår i en standard installasjon

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter