Zaptec Go

🎉 Lanseringstilbud – 1000 kr rabatt 🎉 Du benytter deg nå av vårt lanseringstilbud og vil få 1000 kr rabatt ved bestilling av ferdig montert varmepumpe, elbillader eller oppgradering av sikringsskap. Ordinærpris vil dukke opp på produktsidene, mens rabatten trekkes fra ved bestilling.

Zaptec Go passer alle elbiler. Det spiller ingen rolle hva du kjører eller hvor du drar, Zaptec Go er den sikreste måten å lade din reise på. Bygget på ledende grønn teknologi utviklet i Norge, er det en av verdens minste 22kw (maks strøm) lader av sitt slag, den er like smart på innsiden som den er enkel på utsiden.

kr 17,964,-

Finn nærmeste installatør

Delbetaling over strømregninga fra 499,- kr i mnd over 3 år

Se våre kjøpsbetingelser

Se hva som inngår i en standard installasjon

Hvorfor velge Zaptec Go?

Ekte smart-lader

Zaptec GO er det mange beskriver som en ekte smart-lader. Den vil automatisk lade elbilen din når strømprisen er lavest. Du slipper å holde oversikt over hvordan spotprisen beveger seg i løpet av døgnet. Alt du trenger å gjøre er å sette laderen på «Eco Mode» via appen og Zeptec vil justere seg på egenhånd. Enklere og mer effektivt blir det ikke!

Zaptec GO har innebygd smart-lading som konkurrenter ikke kan skryte på seg. Derfor ble den i år kåret til årets beste elbillader hos NAF.

Testvinner hos NAF 🏆

NAF-testpanelet elsket Zaptec GO og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Den er den eneste elbiladeren som kan bekrefte DC-overvåkning, er liten og kompakt, og kan snakke med tredjepartsapper.

Automatisk oppdatering

Du trenger ikke å bekymre deg for om du har den nyeste teknologien. Ladeboksen oppdaterer seg automatisk med de siste funksjonene og oppdateringene via WiFi og 4G LTE-M. Med Zaptec GO får du en ekte smart-lader som gjør hverdagen enklere.

Så hva venter du på? Bestill Zaptec GO i dag og opplev den smarte måten å lade elbilen din på!

5 års garanti.

  • Raskere lading
  • Lad opp til 22kW, med 1 times lading av en 22kW bil vil du på kort tid være 100 km. på vei.
  • Markedets tryggeste ladesystem
  • Sertifisert iht de høyeste sikkerhetsstandarder.
  • Fremtidsrettet og oppdatert
  • WiFi eller 4G LTE-M gjør at den holder seg automatisk oppdatert.
  • Nydelig enkel
  • Med funksjonsbelyststikkontakt og mulighet for RFID-brikke
  • 3 forskjellige farger

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter