Zaptec Go

Zaptec Go passer alle elbiler. Det spiller ingen rolle hva du kjører eller hvor du drar, Zaptec Go er den sikreste måten å lade din reise på. Bygget på ledende grønn teknologi utviklet i Norge, er det en av verdens minste 22kw (maks strøm) lader av sitt slag, den er like smart på innsiden som den er enkel på utsiden.

17 964,-

Delbetaling over strømregninga fra 499,- i mnd over 3 år

Produktdatablad

Finn nærmeste installatør

Se våre kjøpsbetingelser

Se hva som inngår i en standard installasjon

Hvorfor velge Zaptec Go?

Ekte smart-lader

Zaptec GO er det mange beskriver som en ekte smart-lader. Den vil automatisk lade elbilen din når strømprisen er lavest. Du slipper å holde oversikt over hvordan spotprisen beveger seg i løpet av døgnet. Alt du trenger å gjøre er å sette laderen på «Eco Mode» via appen og Zeptec vil justere seg på egenhånd. Enklere og mer effektivt blir det ikke!

Zaptec GO har innebygd smart-lading som konkurrenter ikke kan skryte på seg. Derfor ble den i år kåret til årets beste elbillader hos NAF.

Testvinner hos NAF 🏆

NAF-testpanelet elsket Zaptec GO og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Den er den eneste elbiladeren som kan bekrefte DC-overvåkning, er liten og kompakt, og kan snakke med tredjepartsapper.

Automatisk oppdatering

Du trenger ikke å bekymre deg for om du har den nyeste teknologien. Ladeboksen oppdaterer seg automatisk med de siste funksjonene og oppdateringene via WiFi og 4G LTE-M. Med Zaptec GO får du en ekte smart-lader som gjør hverdagen enklere.

Så hva venter du på? Bestill Zaptec GO i dag og opplev den smarte måten å lade elbilen din på!

5 års garanti.

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser".

Kredittvurdering

For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering.

Strømavtale

Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

  • Raskere lading
  • Lad opp til 22kW, med 1 times lading av en 22kW bil vil du på kort tid være 100 km. på vei.
  • Markedets tryggeste ladesystem
  • Sertifisert iht de høyeste sikkerhetsstandarder.
  • Fremtidsrettet og oppdatert
  • WiFi eller 4G LTE-M gjør at den holder seg automatisk oppdatert.
  • Nydelig enkel
  • Med funksjonsbelyststikkontakt og mulighet for RFID-brikke
  • 3 forskjellige farger

Ofte stilte spørsmål og svar om elbilladere

Trenger jeg elbillader før jeg kjøper elbil?

Det er veldig praktisk å få en elbillader før du har elbilen din på plass. Med en elbillader vil du kunne lade trygt og komfortabelt hjemme, når det passer deg best. Du vil kunne lade raskere og unngå ventetid ved offentlige ladestasjoner. I tillegg kan det ta litt tid før laderen er montert, og derfor er det lurt å tenke tidlig på å bestille den.

Hvor fort kan jeg lade?

Lading av bilen med en elbillader tar vanligvis en natt, omtrent åtte timer.

Begge elbilladere Zaptec Go og WallboxPulsar Plus har en maksimal ladeeffekt på 22 kW, men du vil aldri kunne ta ut mer effekt enn bilen din kan ta imot, eller hva strømnettet hos deg kan levere. Det er som regel ikke elbilladeren som er den begrensede faktor knyttet til lading.

Kan jeg låse laderen?

Ja, alle våre ladere har mulighet for å låse de.

Har laderen app eller smartstyring?

Både Wallbox og Zaptec ladere har egen app, men kun Zaptec Go laderen er en så kalt smart ladeboks. Med en Zaptec Go kan du tidsstyre ladingen din, altså bestemme når ladingen skal starte og slutte, og automatisk lade bilen din når strømmen er billigst.

Hvis du kjøper Zaptec Go med Sense får du også effektstyring altså du kan nedjustere effekten på ladeboksen din. Sense henter data fra sikringsskapet ditt, og unngår å overbelaste strømnettet og risikere at sikringer ryker.

Hvilken elbillader skal jeg velge?

Hos Ishavskraft kan du velge mellom en enkel og en smart ladeboks. En enkel ladeboksgir strøm til elbilen din på en trygg måte og mange er fornøyde med denne enkle løsningen. Hvis du ønsker mer kontroll over ladingen, er en smart elbillader et godt alternativ.

Hvilken lader passer til min bil?

Hos Ishavskraft tilbyr vi to populære elbilladere, og begge to passer til alle typer elbiler. De leverer den maksimale ladeeffekten slik at du er godt rystet for fremtida selv om bilen din ikke kan ta imot så mye effekt i dag.

Hvilken lader anbefaler dere til hytta?

Dersom du har behov for regelmessig lading ved hytta, er anbefalingene de samme som for hjemmelading. Velger du en enkel ladeboks, kan Wallbox være et godt alternativ, mens hvis du ønsker en mer avansert og smart ladeboks, kan Zaptec være det rette valget.

Hvorfor må jeg kjøpe elbilladeren med montering?

Montering av en elbillader hjemme hos deg må gjøres av en elektriker, og det er ikke lov å gjøre dette selv. Hos oss for du kun kjøpt en ferdig pakke, altså elbillader og montering.

Jeg trenger mer enn 15m kabel fra elbilladeren til sikringsskapet. Hva koster det?

Det koster 180-375 kr per ekstra meter, avhengig av hvilken type kabel som må brukes.

Jeg bor lengre unna enn hva som inngår i standard installasjonen. Hva må jeg betale for ekstra kjøring?

I standardpakken inngår det totalt 50km kjøring (tur / retur). Utover det gjelder det en fastsattkilometergodtgjørelse som inkluderer kjøring og tiden elektrikeren sitter i bilen. Det koster 37,5 kr per kilometer.

Et eksempel: Hvis elektrikeren må kjøre 100km for å komme seg til deg og tilbake, så inngår 50km i standard pakken. De resterende 50km vil du bli fakturert for, altså 50km x 37,5 kr = kr 1 875kr inkl. mva.

Jeg bor i borettslag. Kan jeg kjøpe elbillader fra dere?

Borettslag har ofte egne avtaler og regler for elbilladere. Ta kontakt med borettslaget ditt for å få mer informasjon om det.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter