Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Sparte nær 3 millioner på å bytte strømavtale

2023 viste seg å være en økonomisk seier for medlemmer av Pensjonistforbundet som valgte Seniorstrøm. Statistikken taler for seg selv – pensjonistene sparte nesten 3 millioner norske kroner totalt.

Tekst
Freddy Vith
Publisert

Det eksakte tallet, 2 865 976 kroner, er ikke bare en tallmessig seier, men også en forbedring for de som valgte Seniorstrøm fremfor den ordinære spotavtalen til Ishavskraft.

For hver kunde utgjør dette en gjennomsnittlig årlig besparelse på 808 kroner. Men det stopper ikke der. Med Seniorstrøm får du mer enn bare strøm – du får en trygg og fordelaktig strømavtale som er tilpasset dagens pensjonister.

Myteomspunnet nordnorsk strøm

Flere har vært overrasket over at Ishavskraft leverer strøm også i Sør-Norge. Det er en myte at strømmen må være dyrere på grunn av transport. I realiteten kommer strømmen fra ditt lokale kraftverk, og med Seniorstrøm støtter du fortsatt din lokale kraftprodusent, men til en mer fordelaktig pris.

Spotprisen er lik for alle leverandører. Forskjellen ligger i tilleggskostnadene som påslag og fastbeløp.

Enkelt å bytte strømavtale

Magnus Ingjer, som er salgssjef hos Ishavskraft og kontaktperson til Pensjonistforbundet, understreker at å bytte strømleverandør nå er gjort veldig enkelt. Med oppdaterte systemer er det mulig å bytte strømleverandør med kun et tastetrykk. Vi tar oss av alt det praktiske av registrering av strømmålere.

Vårt samarbeid med de fleste netteiere i landet betyr at du får en sømløs fakturering, hvor alt leveres på én og samme faktura, forteller Ingjer.

Bli med på sparebølgen!

Seniorstrøm du også. Ring oss på tlf 776 66 500 og du blir satt direkte over til vår seniorrådgiver, eller skriv e-post til senior@ishavskraft.no

Les mer om seniorstrøm