Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Fujitsu Norgespumpa 6.4

Passer for eldre og dårlig isolerte eneboliger opp mot 100 kvm og nyere, bedre isolerte boliger opp mot 166 kvm. Den aller beste varmepumpen gjennom den kalde, norske vinteren.

33 552,-

Delbetaling over strømregninga fra 699,- i mnd over 4 år

Energimerke A++

Bestill

Hvorfor bør du velge denne varmepumpa?

Det varme valget for store hjem I en klasse for seg selv - ved ekstreme kalde temperaturer er det Norgespumpa 6.4 som gir deg den aller beste varmen i hjemmet.

Norgespumpa 6.4 er perfekt for eneboliger. Andre modeller i serien: Norgespumpa 5.7 Norgespumpa 5.9

Høy varmeeffekt Norgespumpa 6.4 har en varmeeffekt på hele 6,0 kW ved -15 ºC! Det er nok til å varme opp selv de mest iskalde sjeler. Og med den innebygde adapteren, kan du styre temperaturen fra smarttelefonen din rett fra sofakroken.

Effektiv i lave temperaturer Varmepumpa er også godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC. Og med en høy SCOP på 4,6, vil du automatisk spare strøm og få en lavere strømregning. Gjør deg selv en tjeneste og gå ned i 20-24% strømbesvarelse. Det tilsvarer flere tusenlapper i løpet av året.

Stille som løv - you’ll løv it! Norgespumpa 6.4 har et støynivå på 24 dB, som er så vidt høyere enn lyden av rasling av løv i trær. Maks støynivå er 42 dB som tilsvarer et stille bibliotek, dermed vil selv den anstrengte lesehesten slå seg til ro med denne pumpa. Så, hva venter du på? Bestill Norgespumpa 6.4 og få det mye mer behagelig hjemme hos deg.

Det med "liten skrift":

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser". Kredittvurdering For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering. Strømavtale Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

 • Lekkert og slankt nordisk design med rette linjer - bygger kun 22 cm ut fra vegg.
 • Høy varmeeffekt også på kalde dager. Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 4,67 kW.
 • Integrert adapter for styring fra smarttelefon
 • Høy SCOP på 4,6 sørger for høy energibesparelse
 • Meget lavt lydnivå (min. 24 / maks. 44 dB)
 • 10 graders funksjon
 • Filter for inaktivering av virus med dokumentert effekt (tilleggsutstyr)
 • Spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende norske klima
 • Leveres med app styring
 • Miljøvennlig kjølemedie
 • Effektiv og rask avriming
 • Avanserte funksjoner for tidsstyring

Norgespumpa 6.4 leverer 6 kW ved -15 ºC, som betyr at varmer opp nesten dobbelt så mye som det Norgespumpa 5.7 (3,4 kW v/-15 ºC) gjør, og 1,5 ganger så mye av det som Norgespumpa 5.9 (4,3 kW v/-15 ºC) gjør.

Oppvarmingsareal ved -15 ºC: 5.7 = 80 kvm godt isolert, 48 kvm dårlig isolert. 5.9 = 110 kvm godt isolert, 68 kvm dårlig isolert. 6.4 = 166 kvm godt isolert, 100 kvm dårlig isolert. Oppvarmingsareal ved -25 ºC: 5.7 = 57 kvm godt isolert, 34 kvm dårlig isolert. 5.9 = 76 kvm godt isolert, 46 kvm dårlig isolert. 6.4 = 122 kvm godt isolert, 73 kvm dårlig isolert.

(Godt isolert = bolig nyere enn 2010, dårlig isolert = bolig eldre enn 2010)

Standard installasjon er inkludert

Du burde sette deg inn i hva som inngår i en standard installasjon.

Erfaringsmessig kan noe av dette komme i tillegg:

 • Kjøring fra montørens adresse hjem til deg, hvis dette er lengre enn 25 km (50 km tur/ retur er inkludert).
 • Dersom du ikke har en stikkontakt du kan bruke i nærheten av der pumpa skal stå, så må du ha en elektriker til å legge opp det. Dette bestiller du selv fra en elektriker.
 • Hvis du har en varmepumpe fra før, så vil montøren fakturere 1590 kr for nedmontering og fjerning av den gamle varmepumpen (må gjøres av en fagperson).

Ofte stilte spørsmål og svar om varmepumper

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter