Velg innlogging

Min side / Online bedrift

Rehab 360

Ekstra - Ny innmat og ny front. Overbelastningsvern, automatsikringer med jordfeilbryter, jordfeilbryter, 8 kurser*. *Ekstra sikringer kan man avtale å kjøpe direkte hos installatør for kr 1125,- per kurs inkludert mva. Kostnad for 3-fas jordfeilbryter kommer i tillegg (1-fas inkludert).

19 764,-

Delbetaling over strømregninga fra 549,- i mnd over 3 år

Finn nærmeste installatør

Se hva som inngår i en standard installasjon

Derfor bør du oppgradere sikringsskapet ditt

Ekstrapakken

I Ekstrapakken får oppgradert innmat med overbelastningsvern, automatsikringer med jordfeilbryter og jordfeilbryter, pluss ny front. Med åtte kurser inkludert, vil du ha nok kapasitet til å drive de fleste husholdningsapparater. Men vi vet at behovene varierer og derfor tilbyr vi også muligheten til å kjøpe ekstra kursersikringer direkte fra installatøren vår for en rimelig pris på kun kr 1125,- per/kurs inkludert mva.

Økt sikkerhet

Med automatsikringer som har jordfeilbryter, vil du være beskyttet mot farlige strømlekkasjer som kan føre til brann eller personskade. Jordfeilbryteren vil raskt oppdage og kutte strømmen ved en feil, noe som reduserer risikoen for skader.

Overspenningsvern

I tillegg kan du beskytte elektroniske apparater med et overspenningsvern. Et overspenningsvern vil beskytte utstyret mot skader som kan oppstå ved plutselige og kraftige overspenninger i strømnettet.

Øke boligverdi

En annen fordel med å oppgradere sikringsskapet, er at det kan gi økonomisk fordel. Det kan øke boligens verdi og gi en prisfordel på forsikringen. Ved å installere moderne og sikre sikringsskap kan du øke verdien på boligen og gi et bedre inntrykk til potensielle kjøpere.

Tilpasset fremtidige smart-løsninger

Moderne hjem har ofte økt belastning fra utstyr som elbiler og annen avansert teknologi. Med et oppgradert sikringsskap vil du være bedre rustet for å håndtere disse økte belastningene og unngå overbelastning av strømnettet.

Angrerett Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven . Les mer under "Kjøpsbetingelser".

Kredittvurdering

For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering.

Strømavtale

Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris .

  • Øk sikkerheten - automatsikringer med jordfeilbryter beskytter deg, og reduserer risikoen for brann
  • Beskytt dine apparater - ved for eksempel lynnedslag vil et overspenningsvern beskytte utstyr og apparater
  • Kan gi økonomisk fordel - kan gi økt boligverdi og gi prisfordel på forsikring
  • Beredt for framtida - moderne hjem har ofte økt belastning fra utsyr slik som elbil

Spørsmål og svar om Rehab 360

Elisabeth står med et barn foran et sikringsskap

Nå er vi tryggere for framtida vår

Elisabeth D. Samuelsen og hennes lille familie har nylig oppgradert sikringsskapet i hjemmet deres i Tromsø. Hun føler seg mye tryggere etter oppgraderingen. "Det siste æ ønske er å utsette familien min for en truende situasjon," sier Elisabeth.

Les mer

Noe av det første Elisabeth og hennes mann så på da vi flyttet inn i ny bolig, var om sikringsskapet var oppgradert. "Sida min mann jobber med forsikring, så ser han ofte kor mange branner som er forårsaket av feil i det elektriske anlegget", forklarer Elisabeth.

Huset de valgte å bosette seg i trengte nettopp en oppgradering av sikringsskapet, da gamle skrusikringer ikke gir optimal beskyttelse for overspenning eller brann. "Sida vi nettopp har fått en baby, så betyr sikkerhet veldig mye for oss. Derfor blei vi enig om at vi ønska å oppgradere sikringsskapet", sier Elisabeth. "Det var i tillegg veldig greit å kunne betale det ned over strømregninga, sida vi også måtte gjøre litt andre oppussingsting", fortsetter hun.

Det var også viktig for dem å kunne beskytte deres elektriske apparater, slik som for eksempel elbilladeren og elbilen deres. "Ved et eventuelt lynnedslag så vil et nytt sikringsskap forhindre at elektrisk utstyr blir ødelagt", sier Elisabeth videre, det oppgraderte sikringsskapet deres kommer nemlig med overspenningsvern.

"No føle vi oss veldig trygge i vårt eget hjem", smiler hun.

Bestill

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter