Fujitsu Comfort 4.0

Dette er varmepumpen som er skapt med tanke på trivsel i kompakte omgivelser. Med et avrundet design og en pris som er vennlig mot budsjettet, er denne varmepumpen ideell som pumpe nummer 2, eller den passer i mindre leiligheter på opptil 30-40 kvm – spesielt der kulden ikke når ekstreme nivåer. Den er også flott for loftstuer, kjellere og garasjer.

22 032,-

Bestill

Delbetaling over strømregninga fra 459,- i mnd over 4 år

Se våre kjøpsbetingelser

Derfor bør du velge Comfort 4.0

Den ekstra varmekilden du trenger

En «pumpe nummer 2» i hjemmet kan virkelig utgjøre en forskjell. Den gir deg muligheten til å tilpasse oppvarmingen i ulike deler av hjemmet ditt, for å skape ekstra varme eller kulde i spesifikke områder, og dermed skape en enda mer komfortabel atmosfære. Disse områder kan være soverom, kjellere, loftstuer, garasjer eller lignende. I slike områder gir pumpa deg mye for pengene.

Sommer- eller vinterbris

Om det er varme eller kjøling du ønsker deg, så gjør denne varmepumpen jobben. Du får komfortabel luftstrøm helt ned til gulvet på kalde vinterdager og varme sommerdager.

Effektiv i moderate temperaturer

Comfort pumpen er designet for å yte optimalt i områder med moderat klima og i kystnære strøk, altså der det ikke blir kaldere enn -15ºC på vinteren. Når temperaturene faller enda lengre ned, slik som i svært kalde områder som Finnmark og deler av Troms, vil ikke varmeleveransen kunne opprettholdes på samme måte.

Angrerett

Når du har inngått avtalen har du selvfølgelig 14 dagers ubetinget angrerett i henhold til angrerettloven. Les mer under "Kjøpsbetingelser"

Kredittvurdering

For å kjøpe produkter via Ishavskraft forutsettes det en godkjent kredittvurdering.

Strømavtale

Dersom du allerede er kunde beholder du nåværende strømavtale, og er du ny hos oss vil du få strømavtalen Spotpris.

  • Budsjettvinner i sin klasse!
  • Perfekt som "pumpe nummer 2" eller til mindre boliger, loftstuer eller kjellere
  • Svært god driftsøkonomi hele året
  • 10°C funksjon for vedlikeholdsvarme
  • Høy SCOP på 4,1 sørger for høy energibesparelse
  • Elegant og meget støysvak
  • WiFi-adapter kan bestilles og innstalleres sammen med varmepumpen

Standard installasjon er inkludert

En varmepumpe består av en innedel og en utedel som er koblet sammen med rørsystem og koblinger.

Se hva som inngår i en standard installasjon

Alf Konrad kjøpte varmepumpe

Sparte 3500 kr det første halve året

Alf-Konrad Wilhelmsen fra Tromsdalen hadde hørt at varmepumper ga lavere strømregning og en jevn, god temperatur i huset. Det viste seg å stemme.

Les mer

Tromsdalingen bor i et hus fra 1972 som ikke er etterisolert, og har tidligere måtte bruke både varmeovner og store mengder med ved for å opprettholde en behagelig temperatur hjemme. I tillegg reiser han mye, så ovnene ble slått av før hver reise og han kom hjem til kaldt hus. Til slutt fikk han nok.

«Æ har hørt mye positivt om varmepumpa, så når det dukka opp et tilbud om å betale den ned i lag med strømregninga, var det bare å slå til», sier Alf-Kondrad fornøyd, «Det har vært en flott prosess med Ishavskraft. Varmepumpeleverandøren ordna alt og ting har vært på stell hele veien. Det er i tillegg fantastisk å se at selv om æ har betalt ned på varmepumpa, så har æ spart 3500 kr i strøm på bare et halvt år».

Han og familien har opplevd det hele som en lettvint prosess og en positiv opplevelse, med økonomi fra første dag og en fantastisk varme i hele huset. «Hadde Ishavskraft ansatt mæ ville æ solgt flere tusen pumpe, det love æ”, smiler han, “Ungene trives også godt, fordi dem kan gå inne med t-skjorte og shorts uavhengig om det er januar eller juli".

Tiden med høye strømregninger og store mengder ved i boden er forbi. Huset er varmt og lunt hele året. «Pumpa står på hele tida og i stedet for å komme hjem til et kaldt hus etter reisene mine, kommer æ hjem til palmesus og paraplydrink i stedet», sier Alf-Kondrad spøkefullt.

Har du spørsmål om produktet?

Ring oss på 776 12 000

Send oss en mail på kunde@ishavskraft.no

Eller vi kan kontakte deg

Relaterte produkter